Followers

Wednesday, October 19, 2011

Wordless

Salam,





HArini decide nak timbul kejap, dicelah kertas kuning student yang dah hilang di kg masing2 enak bercuti.Saya nak bercuti jugakkkkk.


Reality,


Kerja harus settle.


Ok nak share whats on my mind lately.


1. HOLIDAY: somewhere yg ada pantai tapi bukan yang tgh dilanda monsoon...emmm BALI maybe? ( tapi ada gempa bumi )

2. 5 years plan now dah reduce to 1 year plan. Insyaallah, akan saya usahakan.Usaha dengan sungguh2.

3.Pregnancy : this is scary and tragic thoughts : im ready to get pregnant again tapi due to my health condition Doc tak bagi sedih .....Asyik tgk org pregnant je kiri kanan, nak jugakkkkk ( sambik dengar suara hubby : nuh tak jalan lagi!!! )

4.I nak Iphone


ok la i guess ni sindrom keje tak siap tapi malas nak buat so jadi saya merepek kat sini..... ah bosan nya keje, gaji bila ni ?



Bye

10 comments :

sapphire said...

mie.
nak iphone
nak holiday
nak baby
nak semua hehe :)

lecture note tak siap lagi nih. stress :D

zahira said...

Bali ok skrg. kwn klong pegi arini. best jugak pegi sana. phuket pon ok...tapi kalo ada peluang nak gi Krabi. byk makanan halal.

najmi said...

nilam, yeah ada geng, ingt kang kena sindrom ni sorang2


Klong g dah ker Bali ? bestnya kawan klong g harini...itula tgk picture krabi pantai dia lawaaaaa wuaaaa

zahira said...

bali dah pegi phuket pon dah...kalo ada rezeki mmg nak sgt gi krabi...jom simpan duit pegi next year...buat trip :)

najmi said...

bestkan kalau wat trip ramai2 g,jomm... sambil amik calculator kira2 aihhh budjet2....

SaRaH SaLiHaH said...

alahaiii...

1- HOLIDAY??me too...wa..nak jgk..
harap2 dpt celebrate 2nd anibeseriii kat mane2..wa..nakkk!!

2- errkk..5 years plan reduce 1 years??ehemm ehemm..ape tu?

3- woo..pregnang lagi..good luck!

4- me too..aci dop nak jgk??waa.

Anonymous said...

nk baby no.1 spai 10.nk ipong no.11.nk holiday no.12.boleh? hehe.

najmi said...

mek baby mmg 1-10 tapi holiday kena come first baru dapat baby hahahah, ipong doesnt matter 1 or 11 yg penting NAK ipongggg

najmi said...

sarah, yang 5 reduce to 1 dah achieve baru boleh cerita maluuuu hihih

nak g holiday mana tu ? nak ikut, sarah bukan ada list beli kereta ker? apa kelas ipong

najmi said...

sarah, yang 5 reduce to 1 dah achieve baru boleh cerita maluuuu hihih

nak g holiday mana tu ? nak ikut, sarah bukan ada list beli kereta ker? apa kelas ipong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...