Followers

Wednesday, September 28, 2011

His first birthday cake : Carrot Cake


Salam,

10 days after nuh's birthday we went out to celebrate nuh's birthday 
Cake includes this time
Saje jln2 jauh skit 
( dgn erti kata lain alang2 nak suruh ayah belanja shopping raya, pavilion apa salahnya )
sampai la kami org ulu ke pavilion, lama gila tak menapak ke sini,jauh eh,

after duk ulang alik level baby tu shopping baju raya nuh
pastu turun naik level paling bawah duk ambik letak blackberry paling murah lebing kurang 1k tu
me decide 1k is a waste of money
kena plak me mmg jenis humban telefon sekali ngn handbag ( compact powder dah berapa kali pecah terburai ), so tak sesuai pakai handphone mahal ( ala ngaku je la tak mampu  kwang kwang )

so hubby suggest makan pizza ideal utk celebrate birthday nuh walaupun me try to convince sushi lagi better, macam biasa me fail bab perang pyschology ngn hubby
pizza la kita di birthday nuh
tapi nuh tak makan pizza la
nuh makan your own birthday cake!
your first birthday cake!
Carrot cake!

Nuh makan at least half of the cake
dasyat
did mama tell you cake tu besar tapak tangan mama je ? 



i can finish it, yes i can yes i will yes  



muah for ayah, thank you ayah for cake,and baju raya shopping spree
ayah : uh ha, takleh buka mata dah stress pikir duit :p

 yemmeh

4 comments :

ReYNa said...

comeynya nuh gelak...happy belated birthday nuh.sorry auntie rina duk jauh x leh bg hadiah,huhuhu

Anonymous said...

cute nunu...gembire di pavilion.hehe

SaRaH SaLiHaH said...

Olo2..
bestnyaa..sambut bertiga aje ya?
Balqis pon, kami belum celebrate bertiga lagik..
cuma aritu, Ayahnya buat suprise..tetiba byk plok kanak2 dtg rumah (rumah mertua)..klakor..
rupe2nya..nak sambut besday anak dan Ibu..Auww..malu i..

najmi said...

thanks aunty rina, takpe, hadiah tak basi boleh simpan, nantu nuh g kutip kat penang K hihih


Miss anonymous tq hihihi

Sarah, wah pandai nye ayah balqis wat suprise2,romantik tu , nanti wat l aentry nak tgk cake balqis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...