Followers

Tuesday, November 1, 2011

2nd oct 2011: Birthday hubby yang ke......

Salam,

Harini bersiaran dari rumah, 2 hari dah EL, cuti tahunan tinggal 2 hari lagi haish. dah la setakat kerja ni dah total 4 hari EL, confirm tak confirm la me kat Uni ni .Nak buat macamana, sakit bukan kita mintak kan? Sian anak mama, tak sanggup la nak hantar nursery ,monday morning pergi ke DEMC temp dia 39.5! So harini ngn semalam duk melepak rumah la jaga budak kecik ni, demam panas.Dari tadi duk merengek, macam2 tak kena, merajuk No1 now, pandai sungguh.Sekarang dah tido niat2 nak tgk2 je blog org eh tertekan new post la plak.

Meh la me share skit pictures masa me, nuh and hubby celebrate birthday hubby yg ker 35.Kitaorg kuar minum ptg je, pergi sunway piramid,minum kat Fullhouse.Celebrate birthday gaya budjet.

birthday boy happy 35th birthday abg, semoga sehat selalu dan diberkati Allah.


kalau kedai lampu kuning, terus kena pose banyak2 sebab jerawat akan hilang muka glowing semulajadi terus perasan cantik hihi

kenit sibuk nak mengorder


busy sungguh nuh duk tgk menu

birthday cake budjet style

yum2

ok masa untuk baca kad birhday ayah 

tada


Ni first time pergi Fullhouse, just makan cake je,Sedap chocalate cake dia, ( im suck at food review , sebab for me , so long as menda tu food mesti sedap hohoh) tengok la kalau next time pergi lagi boleh try menu lain, harga pun tak mahal sgt.

Masa ni nuh duk kusyuk main kertas, so me n hubby nak take picture and include him jugak, so kitaorg pose la gaya camni, sipa2 tgk eh nuh pun join jugak. Cuba tgk muka dia tersengih2

5 comments :

sapphire said...

mie...gambar second last tu sangat lah ssuuuwwiitt :)

zahira said...

mcm best jer fullhouse ni. tak penah lg gi makan sini ;)

SaRaH SaLiHaH said...

Olooo..
best bangat..

Anonymous said...

eheheh cute je nuh tepek muke di meje

najmi said...

nilam, LIKE :)

Klong, interior dia comel

sarah, tempat mmg best,semua putih cute2

mek, kan ? aku pun comel, abg nasib baik skit je, kalu dak kalah org lain plg comel muahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...