Followers

Monday, June 6, 2011

Im back !!

  Salam,

My first entry here from my office!

Sekarang ni kat office tak sibuk lagi, tapi internet baru dapat guna harini, kat rumah plak kitaorg dah cancel W1max,en suami reg TM, tapi end of June la baru boleh guna.So mmg tak berFB la kat sini kena block!

Nuh plak dah demam more than 5 days dah, smlm dah pergi DEMC, ambik antibiotic,hidung dia tersumbat kesian sungguh.

Sabtu, and ahad haritu pergi ke Temerloh, my cousin kahwin, tapi ngn  nuh yg demam tu, malam kat hotel tu dia tak tido langsung menangis sekuat hati.Esoknya pening la me and hubby pasal tak cukup tido nasib baikla temerloh tu dekat je ngn KL takde la pening nak drive jauh2 kan.

Overall we are doing fine bangun pagi, pergi kerja, balik kerja, ambik nuh balik umah tapau makan , makan tido and repeat all that all over again huhuh. ( rindunya nak melepak rumah doing nothing!!! )

  p/s: THANK YOU to all yg wish my birthday at FB esp!  Thanks a million !!!

3 comments :

zahira said...

k long pon teringin gak nak merasa duk umah, tido baring. rasa nak shopping anytime buleh gi, hehehe...ntah bila la!

najmi said...

tu la,bestnya kalau duk umah jaga anak, tak payah buat rutin g opis everyday.malas nyeee

eraerzarusli said...

err..duk umah jaga anak je pun boring jugak tau! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...