Followers

Wednesday, May 25, 2011

Third day at Nursery

Salam,

Hari yang ketiga,
Hantar ayah pergi opis, mama and nuh start journey awal skit, sampai nursery at 8.20am instead of 9.30 am semalam.
Sampai depan nursery nuh tgk je nursery dia, me pun perhatikan kan la dia, serching for any trauma signs if any (?) mama nuh saiko, ingt nuh strees ke nursery hahah, sampai semalam nuh tido mama tgk je nuh thinking tht nuh maybe mengigau teringat kan nursery hohoho,padahal budak kecik ni doing well,eh bukan2 budak kecik ni excellence betul bab rmenghadapi hari2 pertama ker nursery, mama suprise habis.

Macam pagi tadi, bila teacher ambik dia me ingt dia akan menangis tak nak pergi,TAPI budak kecik ni TERSENGIH kat teacher dia,amboi suka sgt ngn teacher tu heheh.

Balik semalam, budak kecik ni dah belajar benda baru kat nursery, mula2 mi yg terkejut balik ayah nuh,dia pun terkejut skali.Nuh ni mmg copycat cepat still ingt masa nuh umur 7/8 bulan dia dah boleh mandi duduk dalam bathtub dia,me ajar nuh splash air tu, cepat je dia ajuk.Baru2 ni ajar dia tepuk tgn , dia ajuk la tapi gaya dia la, tak bunyi pun ,gaya macam org wish gong xi fat chai.

So semalam nuh balik dari nursery, dalam kereta odw to pick up ayah,dia tunjuk skill, buat bunyi "swit swit" ala macam org nak mengorat tu, tapi takla macam tu sgt macam org jilat bibir sambil wat bunyi pun ada,gaya gitu la.
Skill yg satu lagi, masa maghrib tu mi suap nestum kat dia, tgh mi gaul nestum tu,dia pusing tgk mi, pastu dia jilat bibir atas bawah gaya2 org terliur hahah comel, ni pun first time mi tgk.Hai, budak kecik cepat betul ajuk kawan2 eh.

Harini, me ok skit,dah terima hakikat hahahah lepas hantar nuh, terus ke giant ( pasal dekat nak Breakkie) sekali teringat mummy ryan and adam pun free harini, ryan dah pergi school, so call klong tanya plan, bla bla bla tup2  here we are, kat Subang Parade,  ( type entry kat Uncle Lim, rajin plak, kat umah duk upload gamabr semata cerita tak nak hihih)

4 comments :

Anonymous said...

nok gambo nunu g skoloh....

najmi said...

mama nuh sibuk sebak pah dok dan nak gambo

SaRaH SaLiHaH said...

Mie..masih sebak2 lagi ke?
ghaner keadaan keja?
bereh?selamat memulakan kerjaya lec yg mcabar beb..
hehehe..

Nuh yg cute, mmg pandai bwk diri..cayalah..

najmi said...

sarah, tiap kali g hantar nuh, sedih sokmo, lepas bg je ke teacher tu, mi pusing tak toleh dah, kalu toleh tgk dia nangis lagi sedis huhuhu
ni demam plk dugaab, dugaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...