Followers

Monday, June 6, 2011

3 subject for this semester

Salam,

3 subject,
nak buat nota or nak baca je text book?
dulu masa me jadi student me tak suka lecturer yang baca je buku bosan gila,
kalau lecturer yang tulis kat depan sayang skit skit kat lecturer tu, tapi sayang kurang kalau lecturer tu tulisan cakar ayam,
paling sayang lecturer bagi handout, pastu bila lecturer mengajar, mata tengok handout kepala dah sampai Mid Valley,tup tup dah habis lecture,simpan notes tu, bila exam cari balik :))

me;
Tulisan cakar ayam,
Kalau baca confirm laju
Nampak gaya kena buat notes la kat student * yawn*

4 comments :

MOMMY NADIA said...

aik ada internet dia sana?
sgt syiok...ape kata esok tolong hntr gambar2 dalam camera tu ;)

Syafinaz Ali said...

Saya seorg student yg x habis2 lagi belajor prefer kalo lecturer bg handout pastu sekali dgn byk contoh.Tp contoh tu jgn letak lg dlm handout.Tunjuk kat dlm slide time mengajar br student tumpu.br kitorg sibuk nk tmbah apa yg tak ada jd secara x langsung kitorg pay attention sikit dr duk bergosip kat belakang atau lukis kartun atas handout.sbb kalo ada handout sama dgn slide lecturer jwbnya kami kemana lecturer kemana.hahahaha

najmi said...

klong,internet mmg ada rajin je takde hehhehe

najmi said...

ummi,good suggestion bab handout tu,
yang bab gossip blakang tu fav masa belajor dulu siap wat forum dalam kertas pastu pass around ,nak lukis kartun tak reti org lidi je lepas huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...