Followers

Wednesday, June 15, 2011

Happy 11 Months Old Nuh !


Happy Birthday Nuh,
Nuh at 11 months, ada satu hobby, kalau nampak  mama or ayah duk bergolek depan tv 
nuh mesti "panjat" mama / ayah pastu letak perut nuh atas muka mama sampai mama lemas.
muka nuh? still serius!

5 comments :

mommyNadia said...

happy 11 months anak susuan mommy!

cepat2 jalan ;)

* cepat ler fwd gmbr, apsal call takdapt?

najmi said...

long, batt out dari pagi sampai malam semlam, anak susuan demam harini cuti tak g nursery duk ngn ayah dia.

Anonymous said...

happy 11 month nuh! xsabo nk tggu stahun nye bday bash.hehehehe. btw miss u lah mek! lame x goss!

najmi said...

mekkkkkkk rindu mek gak bila tak goss rasa tak lawas je, sakut je rasa, bila bleh jumpa mek ni? nak g singapore tu wat balik perfume se na hahaha

SaRaH SaLiHaH said...

wah wah wah..
dah 11 bulan yer..
hurey..kekg leh sambut 1st year..
jgn luppoo jemput Balqis..
keh keh keh..
Mudahan Nuh mjadi anak yg soleh, pintar dan sihat hendak-Nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...