Followers

Thursday, June 16, 2011

Dugaan,

Salam,

Hati tak tenang betul lateley, akibat tension nak buat notes for class, akibat takde tempat proper nak mengepam, sekarang ni pam on demand je, takde stock !!!!, siap buat muka ehsan mintak susu dari ibu susuan nuh.tension!!

Pastu hari selasa malam rabu nuh demam lagi!!! baru je kebah demam khamis lepas siap makan antibiotic, ambik darah kat DEMC,sekali, mingggu ni demam lagi!

Nuh bila dia tak sedap badan, mulala dia tak tido,2 hari dah tak cukup tido ,tgh2 malam buta dia bangun duduk tercongok.Pastu ajak bergurau subuh2 hari ,pukul 4 pagi! hai esk nak bangun pagi nak g keje plak.

So harini bgtau hubby suruh dia duk rumah teman nuh, ( eh baru perasan harini hari bapa?) eloklah dua beranak spend masa together, celebrate hari bapa.

me, nak makan kurma sekotak ni ( semalam dah pergi beli milk boaster ) kurma, air tin longan, and twister: 3 ni mmg jadi ngn mi, tapi kalau siang dapat pam 2 kali je kat ofis caman nak maintain samapai 2 tahun ni?

1 comment :

mommyNadia said...

sian adik Nuh..
maybe sb tukar bulan,so temp increase sket..
lagipun saja nak bermanja ngan ayah dia..
fathers day bukan every sun on 3rd week ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...