Followers

Friday, November 26, 2010

their first photo together




Salam,

wah bersawang dah blog ni, lama betul tak conteng kat blog ni.busy tak abih2 lagi, fm exam, to raya to cuti2 malaysia.next week ble wat comeback upload entry selang sejam boleh? hhiihi

this will be very2 short entry, just nak upload pic nuh n adam together,impromptu photoshoot, depan rumah.dua2 tgh senyum pasal my sis wat muka nak suruh nuh senyum sekali ngn adam gelak tgk mummy dia mcmtu.

10 comments :

zahira said...

comeyyy...

Anonymous said...

Wah! comelnya cucu2 omma ketawa riang.Rasa nak terbang skrg jugak pi gomo mereka. sekeping je? upload lah lagi omma rindu ....


^omma*

MOMMY NADIA said...

mesti Omma bulu mata tgk rmbt Adam panjg..
tkpe ah Nuh takdop rmbt dah..hehehehe ;)

Anonymous said...

suke ngak nuh..

MOMMY NADIA said...

bukan senang nk dpt gmbr 2 hero ni senyum lebar..
tgk lah sape tukang agoh..;)

cuba imagine muka tukang agoh ms tuh??hahahaha

Wanny Shafie said...

wow, nuh.ade gaya jejaka idaman malaya doh napok nye.derah terserlah, baru 4 bln lebih. Paling teserlah kat lipatan lipatan kfc tu. Nuh ensemm..

ReYNa said...

cute gile diorgg...(tetiba rase jeles nk gak baby.huhuhuhuh!)

najmi said...

omma,

gambar banyak tapi tak senyum , ni la yg comel sekeping dua2 senyum, suruh ayah su ekal cuci besar2 letak dalam frame :)

najmi said...

long;
muka tukang agoh uduh ah tu sapa adam hak susah nak senyum senyum sengorti kembang idung hahahahah,

ngn baby2 lam perut pun senyum gamaknya

najmi said...

ani: lipatan KFC mahal ye?Nuh tak yah ngayat ah tunjuk peha berlipat je wat modal hihihih

rina: cepat join our club :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...