Followers

Tuesday, November 30, 2010

4 months old

pic taken :13 nov 2010 at 8.00 pm


salam,

Haritu time birthday nuh yg ke 4 bulan, mi tgh sibuk2 nak exam on 14 nov, last paper, hidup dah kelam kabut , sian nuh tak terlayan , asyik duk main sorang je.

hari jadi nuh mi tak ingt pun , masa odw ke kedai nak print notes nak study tiba2 ayah nuh  " eh harini 13hb birthday nuh" so kitaorg nyanyi happy birthday kat lam kete kat sec 7 shah alam hihi

masa duk kalut settle assignment, study tapi tak study sgt tu, bnyk sgt menda nuh dah advance

~hisap jari dia, macam makan lolipop gitu slurp slurp, sampai basah dagu n pipi
~nuh dah pandai sengih2 tgk cermin, dia dah recognize himself
~dah gelekek bersungguh sungguh kalau gomo kat dagu dia lagi semangat la dia gelak
~kalau panggil nama dia , Nuh dah pandai cari mana suara tu datang


dan yg paling frust mi terlepas event yg paling penting on 4 nov, haritu ada exam, so after exam 12 pm blk umah ayah nuh bgtau nuh dah boleh rolled over his tummy,( after seharian ayah gigih mengajar nuh ) tapi tangan kiri dia mesti sangkut till now still tak pandai nak tarik tgn tu, frust betul tak boleh tgk first time tu .sekrg ni pun dah pandai nak tido on his side je.

sekrg nuh dah 4 bulan 2 minggu, esok lusa 5 bulan campur 4 minggu lagi jadi 6 bulan fuh,kadang2 cakap kat Mr hubby kenapa la Nuh membesar cepat sangat , ( dramatic habes) rasa tak puas g tengok dia time  1, 2 , 3 month tiap2 hari berubah ada je benda baru, nanti kalu mi dapat kerja ( insyaallah ) rasa tak sanggup je nak hantar g nursery, balik jumpa nuh malam je :( hmmm

kemudian ah pikir for now nak enjoy our free time together2 :)

2 comments :

MOMMY NADIA said...

Happy 4mnths b'day Nuh!!
Nuh the drummet thigh!! ;)

najmi said...

drummet pun drummet la, asal macho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...