Followers

Wednesday, November 10, 2010

5 tips kuruskan badan

salam,

nak share 5 tips kuruskan badan:

1. buat assignment dari pagi sampai tengahari tanpa makan
2.print assignment dengan tangan kanan pegang Nuh=8 kg selama 40 min( nak print dan bundle kan assignment)
    * sila buat sambil pegang baby berat 8kg ditangan kanan, and tangan kiri print assigment yang semua sekali beratus2 helai.
3.Bayar assigmnet rm 30( boleh kurus juga sebab stress pikir duit RM 30 melayang)
4. panjat tangga fakulti , 2 tingkat utk ke bilik lecture, dengan tangan kanan pegang Nuh dan tangan kiri pengang assigmnt yang 1kg++++
5.Berhenti kedai makan tapau makan tghari  petang, still dengan tangan kanan pegang Nuh.

Tak ke turun berat macam ni? confirm ah kalu tak turun 1kg  pun,kurang2 500 gm confirm hilang!!!


p/s: ke pada tuan rumah P5-11-11 rumah anda diceroboh,dah salah seorang penceroboh itu telah membuat onar lagi diatas swing fisher price hahahahahh

4 comments :

ReYNa said...

hoho!mmg kurus laa kalo baby besar mcm nuh.mcm angkat berat ni.hihih

MOMMY NADIA said...

hohohohoho..Nuh ni suka buat onar atas swing Abang Adam..
Abg Adam nk turrun ke baby pulok ni..

kalau kuruh takpe..takut badan maintain..tp naik muscle sb duk pegang dumb bell 8kg..hahahahaha!!!!

najmi said...

hahaha rina,sy berangan je la nak kurus dah penat2 tu g enjoy makan nasi tak hengat nak balas dendam penat lelah wat assignmnt hahahha

najmi said...

long: sebelum abg adam turun ke baby, Nuh kene rasmi dulu, heheheh, kata adik sepenyusuan , mesti la sharing2 hehehe

jadi malik noor la aku badan besar tgn ketul perut bonjol2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...