Followers

Thursday, October 28, 2010

Bila Adam Datang bertandang

Salam,
Akhir akhir ni entry kene wat pendek2 je nak jimat masa ( nak study) tapi tgn gatal jugak nak buka tenet nak  juga buat entry baru huhuhu, ni dah tahap gian berblogging ker ni? haih dah kene makan sumpah sendiri, pasal dulu bersumpah , takkan berblog punya entah apa la blog ni bla bla bla, ai panjang pulak jadi entry ni ok la stret to the point, ni just one day dari bnyk2 pic aktiviti adam kalu bertandang umah che mimi kesayanganya, Adam panggil me memey ok?( sila bykan i kurus mcm memey skrg) auwww

adam kalu datang umah odw  kat proton ada simpang 3 kalu g kanan i.e tak g kiri ( yela pastu takkkan nak g belakang? ) aih focus2 sile cerita dengan ringkas dan padat,))mesti dia tau nak g umah memey, memmey housezzz dia kata, sila sebut houzz dngn slang org putih gitu.

pastu sampai depan rumah mesti sengih2 kaki gedik2 ( ready to rumble)
masuk je mula la di terjah tu terjah ni, habis dia pusing, bawah tangga,segala pelosok la, pastu confirm kaki hitam( mcam umah che mimi ni kotor sgt tak dimop gayanya) pastu distop take rest kacau Nuh as in pic below: dia bawak beg Barney and guess what in the bag? another 2 barney !!! 

ok la better stop now nak kene baca buku undang2 laut melaka  pasal esok sampai ahad busy nak bejimba2.esok kul 9 tok ma sampai fm Trg,( tokki dah sampai dah semalam.ayah su ekal je tak datang,) jumaat ada trip to melaka, ahad to Adam birthday bash, wah busy bee gitu .Study tak mau ish2 ish apala nak jadi ok la tata



Adam : nuh let me show you my toys barney~~~~ suara ceria ala barney
Nuh: hehhehe macam barney doh nuh tgk abg adam ni




 timbang berat adam dulu ah mesti dah kurus tawaf umah che mimi

1 comment :

MOMMY NADIA said...

tu lah..dulu kutuk aku gile blogging..skrang smp yg terkena sumpah sendiri...hahaha..
siap selang sari entry..
ni kalau nuffnang tk bg upah tak tahu lah..tmbh sket ads tu..

owh tgn mommy terkeluar kat situ pehal??

eleh Nuh kata abg Adam barney..nuh pun mcm shaolin soccer kid hehehehe ;)

nati mr b;day Adam paka suo jean na!!suruh mama beli se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...