Followers

Wednesday, December 1, 2010

Male bonding

Salam,


would love to share a few male bounding pics / activity ayah anak, time mama ni duk sibuk wat assignmnt and study :)
thanx to hubby yg jaga, mandi, salin pampers , and main-main ngn nuh time me stress nak exam

 you tube session 

nuh pun nak belajar abt photography ker?


practice practice practice

 time studyweek ni la ayah nuh duk rajin practice nuh  suruh pusing badan dia,alhamdulillah dlm satu hari nuh dah boleh pusingkan badan sendiri, cuma tangan je sangkut, nampak gaya mama kena take over practice nuh gerakkan tgn yg sangkut tu :)

6 comments :

MOMMY NADIA said...

ni entry ksong tanpa title..gile glamer ker aper??
hahahah...saje nak comment jugok!!

najmi said...

gaduh tekpun tadi nak kuar nak upload sangkut, ha ni dah ada
comment lagi tapi sila jgn comment kepale nuh yg senget ye

zahira said...

terer jugok ah nuh 4 bln dah leh roll over...ziqri dulu 6 bln baru buleh roll over...;-)

MOMMY NADIA said...

kuat teh nuh bc buku ;)

najmi said...

klong, boleh pusing je la kepala tak leh angkat tinggi sgt berat, tgn sangkut huhuh

najmi said...

long,baca buku ker tido sebenarnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...