Followers

Thursday, October 21, 2010

Senyum

salam,

Hari sabtu lepas masa pergi the curve , odw dlm kereta dgr lagu ni,title senyum, catchy  and pelik ( for first time dgr) tapi dgr lama2 mmg best, lagi2 malique yg nyanyi, suara yg perempuan tu Najwa, anak tan sri muhyiddin ( TPM kita la )

yg tak pernah dgr sila dgr sgt sedap ok:







my lucky saturday: dapat capture nuh senyum :)

8 comments :

ReYNa said...

pandainye nuh senyum!!.huhuhu

najmi said...

nuh kalu jumpa ayah dia mmg gitu ah moodnya senyum manjang

faerni said...

mimi,
klik at html code tu, ada saiz for embedded html video, bla bla...

change/reduce the height and width of the video.. and save.

eg; height=395 , width = 300, save

then ur video will fit on to ur blog!!!

happy trying!!!

najmi said...

thnax kak erni : ),buta IT hihih

Anonymous said...

hihi nk tmpng suke.xpe mek...bute2 IT pon bloggers.haha.btw suke lagu senyum!!!!!!! n nuh cute as always.hugs!! muah.

SaRaH SaLiHaH said...

Senyum2..Balqis pon nak senyum..

najmi said...

sarah, balqis pandai senyum dah? wah cepatnya, nuh nak msuk 4 ni baru pandai senyum, gelekek sikit2, kau dok seius manjang :)

upload cite balqis sarah, excited nak dgr cite ni

najmi said...

mek, cepat la wat blog wat blog perjalanan ke dunia ibu ibu hahhha cepat aku jadi first follower mu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...