Followers

Tuesday, October 19, 2010

Study time

Salam,

Happy Tuesday :) semalam last clas tuk sem ni, and hopefully my last class forever hehehe, tapi seriously tak pernah bosan jadi student jadi student tak stress sgt pun, time exam n hantar assigmnt je stress, other than that it happy time 24/7 heheh,w/pun class dah abih, assigmnt masih berderet menunggu utk dihantar disetelkan,time tgh wat assigmnt ni kalu nuh tido mujurla kalu dia tak tido, cuba imagin dia wat apa?

time me wat assigmnt nuh akan diletakkan dlm car seat ni
 pastu mengadap tv, dia dgr suara tv, dia diam jee 


tapi bila pikir blk kesian plk,nuh takde toys pun nak main, yg ada si zirafah yg colour2 tu ,besar and tak bole nak pegang the whole thing, so last saturday, kitaorg g toysRus Ikano,cari toys for nuh,ikutkan nafsu nak je mama beli lamaze space symphony motion gym yg kat bawah RM 229, tapi pikir bajet punya pasal beli Simple dimple je rm 69 kat mom's care ( kat Ikano) so skrg takde la Nuh bosan mengadap TV cerita  ntah apa2 kan skrg nuh boleh bersukan digym hihi, macho ah anak mama pasni :)

lamaze space symphony motion gym



gigih bersukan :)
muka tetap serious huhu


since now nuh dah pandai angkat kaki dia ( mula2 ingt sakit perut) rupanya dia main2 tgk kaki dia so mama belikan nuh yg ni:

Gardenbug Foot Finder & Wrist Rattle Set



dan juga yg ni utk letak kat katil togelnye

sekali nuh pening tak tau nak main yg mana satu bnyk sgt, biasa keje termenung je, bila ada bnyk toys mcamni pening la plk :)




So skrg after mandikan Nuh pagi terus letak dia kat gym ni boleh la proceed wat assigmnt( tapi tak siap2 assigmnt nye) asyik ber FB n Blogging aih.ni betul2 kene mantapkan jiwa nak study ni exam dah dekat , minggu depan sibuk nak berlibur bila nak study ?ok la nak sambung wat assigmnt :)


P/s: semoga Dhiyya Zahra yg admitted kat Hsnz ( demam with high temp) cepat sembuh n boleh balik rumah cepat2,and to Zahra Redza yg admitted due to virus kawasaki  juga, semoga cepat sembuh.to mummy2 banyak bersabar ye.

5 comments :

K-Addicts said...

wah!salut la kat mimi.i think i cannot be a mother and student @ the same time..huhu xboleyyy... cayalah mama nuh ni..

mimi buat course apa ek? degree or master? good luck dear!

Anonymous said...

waaa....nuh haziq dah ada toys baru nanti nuh akan pamer skill dia main dgn gym tu ,rinduuu....dgn simontel.

najmi said...
This comment has been removed by the author.
najmi said...

kak teh,
tak tau la boleh ke tak, setakat ni tak study2 lagi ni
mi wat coeslaw, hihi amik course law, tgh wat master skrg
thanx for the wish:)

najmi said...

anonymous,

ye nuh dah ada gym, skrg ni tak angkat2 plak kaki dia, mungkin dia tgk tinggi sgt tak angkat ah, dia duk angkat tgn je main ngn bulan bintang, kadang2 termenung sampai tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...