Followers

Wednesday, October 13, 2010

3 months old: Ahmad Nuh Haziq

Salam,

Pejam celik pejam celik ( ayat klise) dah 3 bulan anak teruna nan satu,semlm ngan harini duk nyanyi lagu happy birthday kat nuh, muka dia takde respond, tapi bila mama nyanyi lagu maher zain, insyaallah, nuh ngekek gelak,(cite betul ni tak gebang pun), mama nuh nyanyi part insyallah je la pasal tak tau lirik (to kot yg nuh ngekek tu )
so tadi carik lam album gambar nuh 1 month, 2 month and three month ni je la yg ada ,

to Nuh, selamat menyambut hari jadi yg ke 3 Bulan, mama harap Nuh membesar jadi anak yg soleh, manusia berguna,dah bahagia selalu amin
 sayanggggggg Nuh mama


15 july 2010: 3 days old



 15 july 2010: first day at tok ma and tok ki house




15 august 2010: 1 months old

"yawn"

12 sept 201o: 2 months old

yg ni gambar plg latest taken on 12 oct 2010 at 5.08 pm
dah 3 bulan dah :)



( semalam  timbang nuh skrg dah 7.9 KG!!! baru 3 bulan, mak maii obess ke anak aku ni?) 


10 comments :

zahira said...

dlm gmbr nuh nmpk besar tp kat luar takde la besar sgt...kira ok la tu...

najmi said...

klong, tu la namapk tak besar tapi nimbang tu naik jee risau jgk takut tak sehat

ReYNa said...

nuh sgt sehattt!tu la mie.umur cam die ni sesuai x berat badan die?dh jumpe doc?tp tgk ketembaman die tu laa yg jadik sgttt cutee

MOMMY NADIA said...

last picture sgt commey...
bulat gilos anak sedara aku neh!!
smlm rs nak gegget aje..

berat2 pun , steady je angkat kaki tendang gym!

najmi said...

rina, sabtu ni baru jumpa doc,tu la nak kena tanya dr ni,pastu nak kene confirm berat dia ngn scale hospital, kot2 scale rumah ni rosak pasal mama nuh yg obes duk timbang sejam sekali kot dah rosak :P

najmi said...

long: bgus kan nuh tunjuk skill? oleh itu sila la simpati mama nuh nak pinjam gym tu

Syafinaz Ali said...

Mie,nuh 3 bln 7 kg lebih.Berat jgk tu.Xyah risau la.Janji dia sehat.Aritu masa deliver bape kg?Kejap je ork masa berlalu.Damia smlm masuk 9 bln.Rasa mcm nak pusing balik start dr pregnant.Hehehe!Kenangan terindah ork :)

K-Addicts said...

hoho..nasib baik mak dia tak kecik macam yang menaip nih. sesuai la nak kendong nuh tuh.

Nuh baby bam bam!!! ;***

najmi said...

ummi,

ye ah time pregnant best kan( pasal boleh makan dan tido tnpa bersalah,

now nak makan, tido kene pikir baby hihih

nuh masa lahir 3.93 kg,

najmi said...

kak teh ni kene kesot ( terasa) ke dok ngn statemnt ni ni>> nasib baik mak dia tak kecik macam yang menaip nih. sesuai la nak kendong nuh tuh.
hhhehe sekali ngn mak bama bam ye huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...