Followers

Friday, October 15, 2010

Menambahkan Stock


salam,

lately tak tau la kenapa malas betul nak mngepam,stok EBM pun tak gerak2 tak bertambah tak kurang,masuk 2 kuar 2, huhu setakat ni ada kot lam 16 botol 5oz, itupun bukan penuh kadang2 ada dapt 4oz, ada jugak 2oz ada 2 plastik storage mothercare beli haritu konon nak jimat space lam peti tapi tup2 ble pakai sekali jer, RM35 for 25 pieces, membazir je beli, so simpan la dulu baki tu guna later bila betul2 rajin menambahkan stok.( tapi bab beli storage EBM, laju je sampai takleh tido)

kene plk storage bumble bee yg baru ada wat sales RM38.90 for 10 yg 5 oz and dapat free 2 lagi.
ini pun ada sekotak tak pakai lagi cantik je duk dalam kotak( me ada 2 kotak bumblee pasal plg cheap and cute je) ada plk cita cita dihati nak borong lagi dua kotak tapi takut nanti kene sindir kat hubby pam tak sibuk nak beli jeeeeee


inilah padah nye kalu tak keje, and pikir keje lambat lagi kan paling awal bulan 1 thn depan( insyaallah ) so sempat lagi la wat stok, nanti la dah abih exam kene tingkat kan usaha, at least 2 kali sehari pam( time puasa rajin plk sampai 3 kali sehari aku pam aih)

pastu tadi buka FB tgk Tiny Tapir upload new picture utk stores dia kat Bangsar Village, bila la nak singgah ni, tgk CD dia dah kecur air liur,ni kene plan cocoh org tgh ngandung bawk me and Nuh jumaat depan hihih
*long ada terliur tgk CD tu? cuba bayangkan almari baby mu gitu 
so apa lagi jomm ahad depan ajak ma g BV




picture Exclusive copyright hok Tiny Tapir : )

2 comments :

Syafinaz Ali said...

Bestnya mie duk sana mcm2 ada.kat trg ni x byk sgt.rindu lak time duk shah alam dulu tp time tu tak ada ank lg.gile btol kalo tgk brg baby.hehe

najmi said...

ummi, yeah kedaimmg banyok pulus je dop sebanyak kedai hihih

mujur doh leni ada kiddy house best gak shopping situ ork?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...