Followers

Tuesday, October 12, 2010

Friendster Account

Salam,


Harini tetiba nak buka frienster acc, dah lama gile dah tak buka dekat nak setahun kot, hmmm pikir2 rasa nak close la acc ni dah bnyk sgt bukan nye manage pun nanti la dah free nanti nak dlete, duk tgk2 gambar lama, baru la aku perasan satu menda, aku gemuk ( ahahha baru perasan) bila la nak kurus ni, skrg ni tggl 2kg je lagi before blk ke berat asal pre pregnancy, tapi even dapt berat tu blk pun stil gemuk sebenarnya, agak2 bole tak kurangkan sampai another 8 Kg nak dapatkan berat asal time2 belaja degree dulu, tapi tak nak excercise, just nak Bf Nuh, heheheh konon2 bf tu excerise ah kihkih

ok la tgk la gamabr2 ku tg masih kurus :



7.7.07: klong wedding: kebaya ni skrg kalu nak try pakai kain dia confirm sangkut tang peha argggggg



buka puasa wif Bff Ou: 2006 rasanya


dinner: tapi tak ingat bile



Konvo mei 2008



kalu nak dibuat conclusion , time2 single mingle kurus je, tapi after jumpa suami tercinta terus happy menimpa2 kG nye, so bukan my fault salah suami la buat aku happy hahahha

6 comments :

ayeen said...

Mie!!!! Kurusnye!!! Nk2 gmbr time kat ou tu.. Xpe, skang x kurus pun, jnji happy.. Tu yg pntg!

Anonymous said...

eh..ye ah mek.skeping dulu.haha.xpela..bf nuh lame2 back 2 asal la mek.tp dulu mse matrix tgok mek sgt model oke.hahaha.aku truje tgok long legs mu.tp skrg pon still long..x worry too much!!! heeeee.

MOMMY NADIA said...

tu baru kain..kalu corset tu agak2 gane..
lain la kalu paka terbalik..mungkin muat lagik...hahahahah!!!

najmi said...

klin: gamabr Ou tu nak buka pose tu yg kurus pah buka mesti perut naik 2 inci heheh, tapi nak kurus dah happy<<< tamak


mek:aku model? hahha suka , nak print and frame comment mek,

long:hahahah mu sorng je paham lawak ni org lain tak paham

ReYNa said...

mie dulu mmg kurus.btul mcm model.haha.
skang sy pon rase cam dh gemokk..tu blom ade anak lg.huhuh!

najmi said...

rina mcm gemuk?yedok?cer g check kot ada isi doh? ihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...