Followers

Friday, October 8, 2010

Jadual exam dah kuar Yeay

salam,

mesti ada yg baca tajuk entry ngomel, aih suka benor budak ni nak exam jadual exam kuar pun bising?
hihih kegembiraan ini adalah berasas

1. sy tak nak exam last week of oct pasal tak study lagi
2.sy tak nak exam jatuh hari 28/10 or 29/10 pasal parent sy mai KL 
3.sy harap exam tak jatuh hari 31/10 ada birthday bash budak tercomel di planet walaupun pelat masih comel :P
4.saya tak nak exam jatuh hari 30 hb pasal we: me, abg and Nuh will go down to  melaka!!!

so yeay :) sambil lompat bintang


so puas hati my exam will be on 6, 7 and 14 Nov,and harap2 takde last minute chnge of schedule, pasal last 2 sem mesti ada yg complain itu  ini, last2 Puan coordinator pun tukar date, ish tak suka sgt menyusahkan

so masih ada masa( ni mode menangguh dah on la ni)
assignmnet melambak2, semua nak 2000-3000 words each aihhh

semester ni paling sedih tgk attandnce, plg banyk g kelas just 4 kali for each subject
huh teringat time2 mengandung kelas tak pernah miss,  seronok betul duk bertapa di Library fm 10am until 6pm boleh wat assigmnt, study with Nuh in my tummy
( sebenarnya nak duk lam air-cond, tau je la mengandungkan panas gile badan)

sekarang terpaksa la bertapa di rumah no more library, no more McD for breakfast
sebab takde org nak jaga big boss kat Umah : )


ada berani lawan ini big boss?

p/s: sila abaikan kecantikan dibelakng tu 

13 comments :

MOMMY NADIA said...

baby Nuh mok!!

zahira said...

mcm dah umur sethn Nuh. besar!

najmi said...

klong: berat sungguh nuh skrg, dah 7 kg takut nanti tak terangkat plk hehhe

long: Nuh nampak gaya kene beli gym ni excercise skit heheh

SaRaH SaLiHaH said...

hahaha..
Mie, tulisan blog yg syok
wah..hari2 b/fast McD ke?

najmi said...

sarah ngarut je tulis,kene up sikit tahap penulisan, omma nuh kata boring je baca ayat skema hihihi

masa ngandung nuh McD wat promotion makan set Bfast RM4 je, leni ada lagi,mmg pagi2 bgn kejar ke McD before g Uitm

rindu plk time tu hihihi

Fawa said...

good luck for your exam mie! sy mmg salute all mommas yang study while at the same time they successfully manage their family. a bunch of miraculous jugglers!

hats off! ;)

najmi said...

Thanx fawa,
huhu takdop menda pun kene salute to hubby yg sanggup tgk bini dia dan mcm singa je lately (rambut mengerbang i mean) hehehhe

sapphire said...

comey!!

mie study mende ek..??
duk ktne??

:)

najmi said...

nilam,
mi wat master in law
duk kat sec 27 ni,
nilam duk sec 9 kan?

sapphire said...

waa..
master in law
sgt kagum..mana nk sstudy mana nk jaga nuh lagi.. :D

aah..saya duk kt sec 9..
baru je lagi..
sec 27 pun x tau ktne hehe..

:D

najmi said...

nilam, bunyi course to mmg hebat pun mcm Monster in law heheh, sy ngarut2 je ni assigmnt tak siap2 lagi masuk lewat semster ni pasal pantang haritu

pening ah skit nak study je nuh panggil ajak main hehe

sec 27 ni org duk lama shah alam pun tak jumpa ah
cerok ulu pueh @ ujung shah alam :)

Nurrul said...

mie...since ble amik master?xamk llb la ea?

najmi said...

Nurrul,

amik master since jun 2009, sem ni insyaallah last sem

emm ni nurrul mana ek? Nurrul Huda? hurrul nita? hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...