Followers

Saturday, October 9, 2010

Finger Licking Good

Salam,
 tajuk entry mcm  nak wat iklan KFC,tapi apa yg nak che nak habaq mai jauh sekali dari cite  perihal ayam, atau cite pasal coleslaw KFC, ni cite pasal anak bujang ku yg handsome lagi bersopan hehe
nak cite perkembangan Nuh tercinta
lately Nuh dah banyak wat aktiviti BARU selain dari tido, Poo poo, menyusu, n menangis.
sekarang Nuh dah pandai tgk tangan dia and gerak gerakkan tangan dia.
mmg tgk kat Babycentre for 2-3 months baby ni mmg tahap development Nuh sekarang
so time dia tak tido sekarng me buka mitten and bagi Nuh tgk jari dia and main2
so below ada koleksi pictures Nuh sedang mengkaji tangan and function2 tangan nye hihhih
masa me tgk ni gelak sorang2 lawk sungguh bila dia focus sampai juling2 terpaksa la mama Nuh urut2 hidung dia bagi lari skit  focus mata tu, biar juling lama2 bahaya huhu
so enjoy the pictures: ) 














6 comments :

K-Addicts said...

tomeinya budak bambam nih!!!

Anonymous said...

ahaha gmbo korek idung tu anti min sgt like lah!!!!

SaRaH SaLiHaH said...

hahaha..
Mie, Nuh yg makin kelakar ya..best2

Syafinaz Ali said...

Mai sini..nak geget sikit bdk kecik nih!hehehe.

najmi said...

kak teh:mcm mama dia ah hahaha
mek;anti min mana link blog nye? cepat la bg, hihihi

sarah, nak tgk gelagat balqis plk

ummi:geget jgn tak geget

MOMMY NADIA said...

huh..pah hisap2 masuk hidung plak..pahtu masuk mulut balik..yekk!!
anak sape neh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...