Followers

Tuesday, October 5, 2010

His first Raya

Salam,

 dah bosan ke belum tgk org upload gambar raya kat Facebook, kat blog? selagi tak habis syawal masih boleh dimaafkan la kalu nak upload gamabr raya kan,so sebelum syawal abes,me pun nak upload , and share cite raya so here is pending entry,nuh first raya,pasal entry Raya 101 sebelum ni, tak banyk gamabr Nuh asyik gamabr mama nuh je omma nuh pun dah tanya mana gambar nuh nye sikit je

so enjoy the pic( ni bile dah jadi pemalas macamni la asyik upload gambar pastu caption "enjoy the pics" )
cite pun malas
huhuh as i said before enjoyyyyyyyy 


a day before raya:


odw blk trg, Nuh yg sgt ceria berpicnic ngn mama kg backseat
we are backseat driver heheh




on first hari raya:

pagi raya, mama tgh bersiap, Nuh dah siap dah awal 







dah sampai umah tokki and omma Paloh, semua org tgh tunggu Nuh nak take family pic







aik org tgh sibuk nak pose Nuh ble tido 



mama pose dgn Duit raya Nuh






after beraya umah nyang wan, g beraya umah nyang tak
nuh control macho


2nd day raya :




at rumah mak  su, besut, sampai sampai je mama letak nuh atas toto mama pun melantak lapa la
nuh nangis la bila dah kena tinggal lama





pastu  bila dah kenyang mai nyibuk kat tempat nuh beradu 






enter frame




tokki testing beamer


umah nyang itam



dgn nyang 

macho mode on


3rd hari raya:

with twin Atif and Afif
(abg adam mantain tido)


 tgh amik mode nak snap


smile 
uish serender betul tgk ngel jaga twin, me jaga nuh pun dah tak larat nikan
 twin for first mom salute



time recharge battery , ayah chik ni kaca nguh


zzzzzzzzzzzz






will continue with raya keempat and seterusnya
tungguuuuuuuu

4 comments :

K-Addicts said...

ahaha..buleh pulak si adam tu tido dlm carseat tgh2 orang ramai tuuu..

MOMMY NADIA said...

Adam posing maut dlm carrier seat tu..terok goh!!

najmi said...

kak teh, ho ngantuk sungguh dari mula org sampai , sampai ke blk dia tak bgn2 bising pun dia layan je tido

najmi said...

long:doh la penuh carseat tu selesa pulok dia tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...