Followers

Tuesday, September 28, 2010

October oh October

Mama Nuh berkerut dahi mcm gambar Nuh ni
Salam,

hari ni dah 28 sept esok lusa dah mai oct, risau betul bila pikir Oct ni, banyak menda baru kene face oct ni,
exam  start 24 oct,assigmnt pun bnyk due bulan ni, haritu hubby cakap early oct boss dia confirm kan hubby kene pergi Gurun ke tak, yup GURUN Kedah, kalu jadi, terkial2 la aku sorang2 ngn Nuh kat Shah Alam ni,
pergi bukan sekejap2 projek tu 2-3 bulan, samaada kene menetap sana sampai abih projek or ulang alik pi sana, which either way tak menyenangkan pun

pastu ada plk conflicting events Oct ni, awal2 lagi Hubby dah cakap 30hb ada family day compeni dia kat Melaka, yeah cuti free( lantak la dekat nak exam bawak buku study sana, sekali weeknd tu ada exam dah hahahah berangan je la)

pastu last weekend me pi ikut my sister booking place for bday Adam which dia nak buat on 30hb, apa tah aku pikir time tu tak teringt plk ada family day on the same day mulut tak cakap apa pun kat my sister, huhuhuhu

last2 2 3 hari ni dok pikir apa lagi event oct ni? baru aku teringat 2 oct birthday suami terchenta, hahahha aku lupa, nak bagi apa ek?hmmm duit tak de, bole ke mintak duit ngn hubby utk bg hadiah kat dia?

tengok la camna, rasanya Bday Mr hubby pun nanti kitaorg tak g mana, hubby dah bising me overspend barang baby Duhhh ( mana ada istilah overspend utk baby? org laki mmg tak paham )

ok la tata Nuh dah menung panjang tu sian dia Bye




3 comments :

Anonymous said...

omma rinduuu........ kat nuh nanti masa hari jadi abg adam kita jumpa ye

omma kt

najmi said...

hihih omma kt,ingt kan "kt" tu ayat sangkut, omma kuala trg rupanya,

Nuh pun tak sabar jumpa omma, bersiap sedia la nuh dah makinn berat now, 7.2 KG!

MOMMY NADIA said...

omma tk mboh komen blog Adam pun..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...