Followers

Wednesday, October 27, 2010

Ada apa dengan 27.10.2010 ?



Salam,
4 tahun lepas on this date 27 10 2007 first time jumpa Mr Hubby, time tu i kurus trang tang tang (tu yg mr hubby terpikat kot heheh).pagi tadi baru perasan eh dah 4 tahun dah, sekejap je kan .
To abg:
semoga hubungan ni berkekalan hingga anak cucu( Nuh beranak pinak pulak) :)







Love you and Nuh Muahxx

6 comments :

Anonymous said...

ololo swheeetnye momma nuh!

MOMMY NADIA said...

serious Nuh mcm shaolin soccer kid je aku tgk..
dekat pale b'lipat..
tahap ob dah ni..hahahha!!

najmi said...

long:aku panggil kepala botak mazidul akmal sidek, tang lipat2 tu ahhaha

najmi said...

hahah biasa ah anti ming mama nuh mmg romantik orgnya ~bluwekk~

Anonymous said...

cewah..cewahh..terrer yen pakai sling...hehehe..bagus2..pouch ke mi...?? cap mende...??

kak aimy

najmi said...

kak aimy:
pakai sling ni, beli jumpsac, yen pandai ah pakai mi dok brape berani, rasa sian je ke nuh duh kemah gitu, nak kene belajo ngn kaimy ni, tgk utube tak paham2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...