Followers

Thursday, September 2, 2010

Shopping, Shopping, Shopping

Salam,




Sekarang tido malam tak lena, makan tetap kenyang, mandi still basah( wlaupn after mandi confirm peluh balik Umah ni panas gilo), sebab, sebab? mama nuh tgh gilo bershopping baju raya, and baby stuff nuh, baru je abih pantang on 2nd weeks of puasa so baru la ni la ada free time nak bershopping raya.

so on 31 augst sempena cuti , ayah n mama nuh pn bershopping la untuk nuh, cita2 besar nak borong seme keperluan on that day tapi end up dapat 5 pasang je baju nuh ,still bnyk lagi yg tak beli.

thanx abg tersayang , pasal dah mengUPkan budjet baby hihih mama suka.later i will update story  n kisah shopping spree tu ye,ni nak cite brg baby yg tgh duk pikir siang malam.

sekarang ni duk pikir nak beli stroller ke tak, pasal niat dihati taknak beli lagi stroller nak pakai baby sling je, tapi pikir2 what if nanti bila g jln2 baby dah tido takkan nak letak lam sling jugk , kalu ada stroller best gak letak baby jap, n ble letak brg2,lagi la dah digoda time g Toys R Us haritu, tgk stoller dah leleh airliur mama bukan Nuh huhu.

yg Confirm nak kene beli ialah Swing tu, as it will help me alot ( nanti ble wat assignment, tinggal je Nuh lam ni mesti dia ralik sampai tido hihih misi jahat ), kalu nak beli jgk stroller la la ni lari la budjet mama nuh nak tkr spec baru, hmmmm. ok la melalut dah tak focus dah cite nye sekian,








1 comment :

MOMMY NADIA said...

ooo...hak ni ke yg ade kat mothercare tu..
ok jgak tu...asal jgn yg vibrate tu...
parkinson kecik2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...