Followers

Monday, September 6, 2010

Nuh and raya shopping Spree yiheee

Salam,

cuti 31 aug, cuti yg dinanti nantikan kerana plan besar sedang menunggu, iaitu? shopping baju raya Nuh, actually on 31 bukan first timr outing ngn Nuh, tapi second time, yg first g Subng Parade, buka pose with my sister.Oleh sebb on the first outing tu niat nak buka pose je so bile tgk swing kat Mothercare tgk je la tak beli pun wlpn hubby dah kasi green light.nyesal plk tak beli haritu psl until now tak beli2 lagi kat Toys r us mahal compare tu Mothercare.

entry ni nak share cite Nuh n shopping complex.Dulu time preggy ( ceh mcm dah lame je timr preggy tu) bile tgk baby nangs mesti cuak je, mcmane la aku handle baby kat org ramai ni mesti gelabah, so outing ni mmg menguji ketahanan mental bila nak handle nuh, tapi alhamdulillah Nuh tido je, and bile nangis tak  de la jerit kuat gile jerit2 manja je harap2 continue gini la hendaknye

ok la takde cite hot pun, outcome of the day? dapat borong baju Nuh dgn jayanya, menyerang Obaibi, Poney, Pumpkin patch, parkson and FOS semestinya heheh, Nuh ada jeans yey, and  dapat sakit pinggang pasal bila Nuh jaga je dia tak nak duk atas Stroller pinjam tu( tak sabar  nak outing pakai sling plk)

ok la nak cite pnjg2 tak reti enjoy the picture : )






1 Pm tolok dari jln lagong, tgk sekali Ayah nuh dari belakang mcm Norman Hakim je hahah adakah aku memey? oh tidak

muka excited , n Nuh pun tido sgt suka


muka org baru terlepas dari gua, mcm lama gile je tak g shopping complex





ayah posing


ni cite shopping nuh ke mama dia ni adoii



baru ada 2 paper bag tak puas hati misi diteruskan ( ayat mcm ciplak je hihii)



Nuh terkejut tibe2 je dikelurkan dari stroller masuk bilik cerah gile(Baby  room OU)



Nuh dah request nak duk atas bahu  huhu



rally, bergilir2 baru adil sikit sorang dapat sakit belakang heehhe




hai :) sy behave 5 min




Nuh first toy


 big boy Adam suday sampai 5 .30 pm



tunggu time berbuka, carls junior, Nuh sambung tido

Adam sedang mengoda org pose Che mimi hampir termakan godaaan nye heheh



Nuh yg sgt pandai timing  1min before berbuka Nuh melepas bom ( kalu trg ni mau ingt  bunyi meriam waktu buka) org duk buka mama salin diaper nuh



 at toys r us, ayah tgh testing changing unit eh? ok? bole beli? hihih



this is officially entry plg bnyk gambar heheh

10 comments :

Anonymous said...

bom meletup?melepas dan sendawa masih kuat ke?
nuh nuh tak sabar nak tengok si bam bam......

^uncle eka^

zahira said...

wah...byknya shopping! excited kan? k long penah skali jer kuar jln pakai baby sling lepas tu takmo dah. sakit pinggang bawak ziqri lama2!

Zatil said...

mie, sukenye tgk awk jln2 nge nuh..nuh baik je tgk..n u look slim!!!brape kg doh turun ni?

najmi said...

ayah su eka: ho Nuh kalu poo poo ada sound effect , ok gak mama nuh tau ah dia poo poo,
sendawa kadang2 ada ah hok kuat mcm org tua tu, nak amik video tak amik2

najmi said...

klong,yeke,sakit pinggang eh? adoi susah la mcmni Nuh kalu dia tak tido dia takboh duk lm stroller.

najmi said...

nic: Nuh nampak je behave gitu, kalu dia start nangis minyak angkat fuh tension berat gile nak kena angkat dia.kurus ke? ilusi tu jgn caya, sy turun 15 kg dah tapi still ada 3 kg nak turun berat asal before preggy, tapi mcm tak gerak2 je scale tu dah tepu agaknya huhu

zahira said...

bagi k long mmg sakit gak la pinggang bila letak ziqri dlm baby sling tu. tambah lak dia berat. lagi tak tahan! paling selamat, letak dia dlm stroller, hehehe...tp skrg kalo nak letak dia dlm stroller, jgn pakaikan belt, kalo dok gak tok sei duduk la.

ReYNa said...

huhuh.selamba tuka diaper kat carls jr.haha.pandai nuh timing,:)

najmi said...

reyna: hahha mama nuh lapor dok oh malas dah nak g cara toilet,org keliling pun tak bau rasanya kusyuk ngt makan hehehhe

najmi said...

klong itula stroller tak beli2 lagi pinjam hak nadia je pasal niat takboh beli lagi nak pakai sling je,kalu sakit pingggang nanti nmpk gayanya kene beli stroller, kete plak "besar" , terpaksa la cari stroller yg kecik2 je nak muat savvy tu hhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...