Followers

Sunday, August 29, 2010

Nuh 7 weeks

salam Merdeka,





lamanye tak berblog,dlm duk tangguh2 nak wat entry tup2 dah 7 weeks dah baby Nuh.niat nak berblog mmg ada tapi time available nada.mmg tak sempat langsung, now baru la tau mcmna jadi fulltime housewive.jadual mmg dah tunggang terbalik, kene ikut time schedule yg dibuat new boss in the house Mr Nuh, huhuhu.pagi2 ( pagi? ) after dah mandi nuh,bagi susu terus nuh tido blk time ni la nak mandi nak basuh baju ( dulu trip basuh baju seminggu 3 kali , now everyday 2 trip fuhhh) kemas rumah skit2 then buka Fb sekejap ( 20 min max) pastu confirm Nuh bgn blk, huhuh terus kene tinggal lappy so nak berblog mmg impossible.sian tokma , tokki nak tgk gambar latest nuh tak dapat2 so semalam ayah nuh wat sesi bergambar tgh nuh tido nyenyak, enjoy : )








p/s: me so excited about tomorrow, pasal nak g shopping barang2 baby, n baju raya baby Nuh, can u imagine nak semingggu g raya Nuh takdok sepasang pun baju raya? sian nuh.

5 comments :

MOMMY NADIA said...

pic??

Anonymous said...

wow! dah besar cucu omma rindu sungguh kat nuh.
Balik raya nanti siaplah kene gomo habis2.

zahira said...

wah...comeinya nuh. puteh & kemain semangat lagi badan dia!

najmi said...

omma, nuh excited nak blk paloh ni, nak jumpa omma, onki, ayah su eka.nuh exxcited nak try baju baru omma beli jugak :)

najmi said...

klong,semangt nuh ni pasal nangs je mama dia bg susu sampai overdose huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...