Followers

Tuesday, September 21, 2010

RAYA 101






Salam Aidilfitri,


Macamana raya? seronok? sedih? bnyk dapat duit raya? tahun ni raya paling warna warni, mix of feeling, dalam sejarah Raya 2010 , nak cerita details mmg tak habes cite skit2 la.

Raya paling dinanti nantikan pasal raya ngn Nuh, raya as a mom , raya as wife yg dah ada 2 tanggungjawab.excited coz shopping baju Nuh bnyk sgt aritu 20 psng semunya, ni pun tak abes pakai, tambah 3 helai tok ma bagi kak Nuh : )

sedih? Hmm sgt sedih raya kehilangan ahli keluarga, raya kedua beraya di besut ngn my family, first house singgah mcm biasa2 mesti rumah mak su di Apal, duduk dlm 3 jam mkn tgh hari, bercerita panjang, raya kelima dapat berita Bapa Saudara @  paksu dah tiada pulang ke pangkuan rahmat Allah SWT, Al-Fatihah untuk Pak Su.Malam tu ke rumah Arwah untuk menziarah, ramai saudara mara datang, tak ketinggalan Mak Long, kakak ayah sulung yg tinggal kat termerloh, bersalam, tanya khabar.keesokanya dapat panggilan mak long dan ayah long kemalangan dekat Maran otw nk blk temerloh fm besut, dua dua di ICU, sejam lebih kemudian dapat call maklong dah tiada juga pulang ke pangkuan rahmat Allah SWT, Inalillah.paklong skrg dah sedar, dah kuar ICU, semoga cepat sembuh.


Al-fatihah untuk arwah Pak su dan Mak Long Amin

Lain2 cite raya:

raya ketiga beraya ngn Ngel and twin yg singgah ke rumah otw balik JB, raya kelima raya ngn min,nas.

Tak lupa bawak Nuh jumpa Nyang, tokki2 dan tokma2 yang ramai :) so paham2 je la Collection Nuh mmh superb mama pun tak pernah dapat bnyk tu hihihi ( gelak evil je )

k, sekian enjoy the pic, mana2 silent readers yg dah tgk FB ni gambar cilok FB ni,
 Khas untuk Tokma tokki yg takleh view FB ok : )



3 of Us


Edited


Men in the house, Nuh tertinggal


all of Us Paloh


Fav one Adam



All of Us Durian Burung











Pagi Raya, after sembahyang raya,makan time : )

4 comments :

MOMMY NADIA said...

yeay!!boleh curik gmbr!!

najmi said...

dok da g nak email pics tu nanti ah mlm ni ,curi bg credit ok hihih

K-Addicts said...

ya Allah, hensemnya Cik Mat!! haha..

najmi said...

ketua group nasyid hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...