Followers

Thursday, September 9, 2010

Akhirnya


gambar raya last year: dukung adam, this year dukung Nuh :) 



Yes , dapat balik templates blog yg hilang heheheh, penat benor edit add, logout login semalam huhuhuh, lagi penat time org tgh sibuk mood raya, me sibuk main FB, update blog, malas benor nak khemas bag,ni pun tgh tunggu adik datang nak ajk pi PKNS nak beli butang baju melayu hubby, tak sampai2 kamel ni.

malam ni blk KG!!!! yeay.excited je nak raya ada baby, ditambah2 bile baby sling jumpsac dah sampai pun heheh ble beraya dgn senamg nye, tak sakit belakang hopefully.Raya, plan, First raya umah hubby, second raya blk Besut, third raya my house and nak beraya wif Min,Ngel ( ble  twins Afif and Atif) and Nas yg dah bertahun2 tak jumpa, fourth raya ada gathering Sek Men abg seterusnya nak beraya ngn member2 trg.




thn lepas purple tahun ni pink hhhhe



ok la Selamat Hari  Raya Maaf Zahir Batin, to all yg membaca my baby blog ni. Enjoy raya, makan ingat2la org Palestin, Pakistan yg tgh berlapar dgn harapan berwasatiah la kita ( ccewah ada hati bg khidmat masyarakat)

6 comments :

MOMMY NADIA said...

masam gile muka Adam...

najmi said...

muka mcm kene culik

Anonymous said...

mane baju pink............nk tgok!!! hehe

najmi said...

aik guna Anonymous je? sape ni mek ork? confirm mek bile concern bab baju itu mesti mek hahah

Anonymous said...

yolo la mek.aku x reti nk komen gune name.ahaha bute IT.mek advance leni jd bloggers.aaauuuuu.haha.

najmi said...

wat ah blog mek, confirm ramai gile follower mu ak ble kerat jari tgk FB mu je la, wat ah mek wat ah , n mu mesti bnyk gile cite sapa tak tertaip aku rasa : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...