Followers

Sunday, June 20, 2010

Wish List



heheh ada hati nak buat wishlist : P diri sendiri pun tak bagi lagi gift kat my dear friend yg baru dapat baby a few months ago , heheh bukan apa hopefully dgn wishlist ni dpt mbantu friends and family nak decide what to give to our dear baby yg akan pop out soon kan? hehhe anyway its not my wishlist its my baby wishlist (yeah right) anyway my wishlist tak over ok, i tak mintak Stokke xplory stroller k :P


first thing yg cross my mind: opss we ( me and baby) nak : Cloth Diaper


Kalau sorang bagi satu pun ok gak banyak la dapat :)




Diaper bag from Nine West


Philips AVENT Complete Express electric steam steriliser
as feeding gadjet





Grand Day Out grobag® baby sleeping bag 

  so baby ble tido dgn nyenyaknya





Fisher Price Rainforest Baby Gym Playmat

 and last but not least nak :Baby Sling 








hihihi ok sudah finish my wishlist tak over kan?

6 comments :

Your hubby said...

jambu ngat baby sling ni.. segan ar kalu nak pakai.

Your hubby said...

jambu ngat baby sling ni.. segan ar kalu nak pakai.

najmi said...

heheh hopefully ada yg bagi colour red or black ork?

MOMMY NADIA said...

btw this is not a wishlist..as I said its a dreamlist!
So out of that..cloth diaper je lah yg mampu..bukan whole set..1 aje...hikhikhik ;)

Nine West diaper bag tu rs nye yg pattern baru..sgt canteek....;)
tp mcm smaller size aje from prev pattern..;)

fawa said...

wahhh mie pun ada wishlist gok mcm nic ni. kekgi nurin plok wat. huhuhu...
nok wi baby awok mende ek? kekekeke

najmi said...

hehhe fawa wat saje la,doh wish pun org bagi mahal2 tu, saya pun bg hadiah ke org lain budjet2 je, takkan org nak bagi mahal2 kita huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...