Followers

Thursday, June 24, 2010

Nursery


quick update : there's another 10 days to go .

tgh berdebar2 ni, cara terbaik utk menghilangkan debaran is berangan,so everyday after login FB and sampai tahap kebosanan tggu org update status, me merewang2 di blog and website2 for idea: mainly about setting up my baby nursery.survey2 furniture and stuff.but since bilik yg nak turn into nursery bkn besar sgt pun,im thinking nak beli 2 furniture je.which is Baby cot, and changing unit with storage.baju2 baby letak dlm storage box dulu save budjet : )





ni kalu kat Ikea ble dapat RM300, kat luar pun lebih kurang baik pi beli ikea, sambil2 ble rembat brg2 lain hihih


changing unit ni survey2 kat mothercare harga Rm300++, agaknye kedai perabot biasa ada tak mcm ni?nak kene g survey cavenci or westcourt

;
Kan best kalau my baby nursery macam ni,and yes im so into white furniture.my dining table pun  white.




So excited nak blk shah alam after berpantang,as there a few  thing yg tak beli lagi, stroller, and baby nursery punya stuff...ada hati pikir pasal after pantang ni baby mcm so comfortable inside contraction pun skit2 je ni nampaknya petang ni kene pergi exercise lagi kat Taman Tamadun..

2 comments :

MOMMY NADIA said...

kuat berangan sungguh lah che mimi ni...bior je lah..

nak setting nursery dah pike..tu nak hntr baby kat sape time g class tu ape cite ??

najmi said...

ada doh org batu tiga sanggup kira jadi tak tarik balik dah, verbal contract kira sah dah, sigh agreement later heheheh

berangan free tak payah bayar : P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...