Followers

Saturday, May 22, 2010

Bermalas malasan against Kerja Tertangguh

Fact: Exam Over, so takde alasan tak cukup masa nak buat benda lain

Reality: sy sgt malas .

Hmmm sgt banyak kerja tertangguh:
1) packing barang blk Kg
2) kemas bilik study pasal nanti nak turn into nursery
3)Nak kene pergi Uitm ambik letter from Programme Coordinator
4)basuh baju baby : )
5) shopping barang baby tak habis lagi

Ditambah this Saturday pack with activity from 9 am till 6 pm dah stuck kat hospital nak attend antenatal class, Sunday plak pagi ada girl day out dgn High school bestfriends: Rina, Nurin, Ena, Murni, and Dini at the curve pastu tgk Movie (yippieee) cakap pasal movie me and hubby lama giler tak tgk movie sejak dari pregnant satu je movie g tgk cite Avatar, this Sunday nak tgk Iron Man hopefully dapat beli tiket.

then on Monday ada last check up kat Pusat Kesihatan Seksyen 7 before balik trg and tuesday blk trg.

habis bile nak selesaikan list2 kat atas tu? huhuhuh

sy malas tiap2 hari sy seperti kucing tu cume dia cute sy tak : )

9 comments :

MOMMY NADIA said...

ajak g shopp' complex cepat aje ;)

faerni said...

hi, mimi!
will stay kat kt until labor ke???
hope everything goes well..
hehe!! what to say, i bet all preggie moms have that M syndrome.

najmi said...

long g shopping complex tu tuntutan tanggungjawab seorang mummy utk memenuhi keperluan anak tersayang, terpaksa mengagah kan diri hahahaha

najmi said...

kak eni : ),

aa mi stay kat trg sampai la labor and pantang,
due 3 july ,
ni blk trg pun pasal nak meneruskan syndrome M dengan skala besar, bila blk kg boleh terus bermalas malasan heheheh

ReYNa said...

hihiih.bestnye mie boleh blk umah n bermalas-malasan:)

MOMMY NADIA said...

mmmm...napoknye nk kena tgu branok dulu lah baru update entry baru...

dah beli cloth diaper tu?

najmi said...

dok beli lagi cloth diaper, ada giant ni tapi brand wuddah, i want lunatots punya ni kene wat wish list ah kalu kawan2 bagi sute se banyak dah dapat hihihi

najmi said...
This comment has been removed by the author.
najmi said...

rins, hehhe suka bermalas malasan pas ni dak beranak pinak dah tak leh malas lagi dah huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...