Followers

Friday, June 11, 2010

Im Happy :)

Alhamdulillah after semalaman tak leh tido, after beribu kali tekan refresh button finally tadi at 10.30 am dapat jugak login UiTM Student Portal and check result for 2nd semester  ( check through Mini Transkrip).puas hati dgn result semester ni, w/pun tak dapat DL and angan2 nak pakai selempang time grad hancur, tapi im still happy dgn result sem ni.maklumlah sem ni bawak 16 CREDIT HOUR, imagine time exam buku banyak gile nak kena bace, so im quite happy tak dapat DL pun : ) sekian ....

4 comments :

SaRaH SaLiHaH said...

hehehe..
tahniah..lepas nie,buleh focus baby pula..
hurey~!

Anonymous said...

Tahniah!Alhamdulillah tak apalah tak dapat pakai selempang , pakai selendang ok lah.....

najmi said...

sarah thanx : )
tu la lega dah lepas se beban dikepala
now ble concentrate on baby plak before start class nest sem : )

najmi said...

Ma,
terima kasih :)
kalu tak leh selempang , selendang ganti mesti hak mahal la hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...