Followers

Wednesday, November 30, 2011

De-stress

Salam,


i know im in STRESS mode when i said stress word more than MAKAN.
I really need something to de-stress, retail therapy dah tak leh pakai dah,pasal nanti lagi stress after shop pikir kan duit tak berapa nak ada.

So im thinking to take swimming class!

ok tak?
any better idea?

5 comments :

ReYNa said...

swimming?bestttttt tuhh!mmg hilang stress

SaRaH SaLiHaH said...

waa..seronoknye nak g kelas berenang..
Mie, kat Cheneh ni pon, ade org ajak jgk Sarah g swimming class..
tp blum bpeluang ar..sbb anak masih kecil dan balik rumah, terus bmain ngan dia..
tak sampai hati nak tinggalkan dia ngan org lain lagik..sbb dah seharian kan?
tp kl hari2 cuti minggu..best gok owk!!

mommyNadia said...

mari swimming umah I je..
Adam jadik trainer ;)

najmi said...

rina, kan tapi nak g kelas mana tah nak ambik pelajar tua ni

Sarah, tau tu la penghalang utama, but i still need my me time

klong, swimming pool umah adam kecik i want olimpik size swimming pool hihih

najmi said...

rina, kan tapi nak g kelas mana tah nak ambik pelajar tua ni

Sarah, tau tu la penghalang utama, but i still need my me time

klong, swimming pool umah adam kecik i want olimpik size swimming pool hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...