Followers

Monday, August 1, 2011

Ramadhan ini

Salam,

Me ingat lagi ramadhan lepas kalau after sahur me and hubby duk tengok cerita iran, ramadhan lepas nuh baru berusia 2 bulan me still dalam pantang.puasa pun separuh ramadhan je.

Alhamdulillah,, dapat merasa ramadhan lagi, hari pertama ramadhan akan diingat sampai mati, sahur yang pertama, pagi ni me dah makan 6 tablet ubat, so after this Nuh menangis buat muka kesian macam mana pun mama mmg kena keras hati takleh breastfeed lagi.dah 1 bulan tangguh makan ubat so today now or never kena makan jugak kalau tak mmg ada orang pengsan kat Uni karang.

Sorry nuh . kalau bukan sebab mama sakit now Nuh boleh breastfeed macam biasa je ...

And semalam ada good news, Nuh dah dapat ibu susuan. weeknd ni nak pergi ambik stock EBM ibu susan Nuh. Alhamdulillah...

4 comments :

Syafinaz Ali said...

Ubat untuk apa me smpi kena stop breastfeed.

Apapun,"Selamat berpuasa".

najmi said...

ummi mie, kene thyroid, ubat dia kuat so Dr mmg suruh stop breastfeed sedih,
selamat berpuasa ummi n family

SaRaH SaLiHaH said...

alahaii..
mmg rasa nak nangis kl anak nak menyusu..tp tak leh kasi..
rasa nak nangis aje..
wooo...
sabarlah Mie..ade hikmah-Nya..
jgn sedey2 tau..
Nuh pasti tahu, betapa mama dia sayangkan dia..


Mie, sape ibu susuan Nuh nie..
kak long ek?
huu..best2..

Anonymous said...

byk2 sabar ye mie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...