Followers

Thursday, June 9, 2011

I wish.....


 I wish........ I could have a holiday 




Salam,


dah seminggu keje,
masuk hari kelima, dah verangan dah ,nak holiday bla bla, 
bestnya tgk org holiday , bila la my turn ni,
kalau dapat g pulau perhentian pun takpe,
kalau bgtau hubby nak g pulau, dia mesti cakap jommm kita g pulau kambing,  ( kg kat Trg ) dengar dia jawab first time pun nak marah, inikan lagi kalau dia jawab benda sama tu berkali kali? 


semalam dah dapat timetable, Monday will be one hellish day, walaupun pagi agak seronok kerana tak payah bersesak dalam jam, boleh pergi keje pukul 11 pagi yehuuu tapi boleh lompat bintang separuh je, sebab kelas last hari isnin paling last pukul 8 malam!!!!


sekarang duk pening pikir macamana nak ambik nuh, ayah nuh bermotosikal sekrang, takkan nak angkut budak comel tu naik motor? hahahha tgh bayangkan muka serius nuh dilanggar angin dush dush, muka tetap serius.


hmmm,tgk la kalau boleh keluar ptg before class boleh la ambik nuh nursery then hantar rumah, huh penat la weo.penat duk dalam kereta penat berulang alik ,bla bla bla,


p/s ; asyik tulis entry merungut je lately not gooood,

2 comments :

mommyNadia said...

bukan setakat kena langgar angin dush dush...
paka pulak helmet bdak kecik tu..koho serius muka Nuh..hahaha

cannot imagine nuh in that situation..
pah beso sket nati plak ayah dia dr belakang..koho serius muka nuh!

Anonymous said...

salam pagi jumaat eka nak suggest kita buat "famili gathering" kat pulau kapas, dekat aje naik bot about 15 min.ada berani?ha ha 15 min je,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...