Followers

Thursday, June 23, 2011

Graduation Dinner 12 May 2011


Salam,

Malam graduation tu kami ( semua except haikal )  gather for graduation dinner,our tradition is, sapa2 yang grad kena belana for dinner, pasal logik nya after finish belajar ada 6 months before grad, so dalam 6 months tu confirm dapat keje kan? Well,, bukan semua org ikut tradition. huhuhu, masa grad ni mi belum lagi keje, so tak mampu nak belanja dinner ramai2 ni, ayah pun offer diri untuk belanja malam tu. thankx Ayah!!!!

Since malam tu klong pun first time keluar after pantang,kitaorg cari tempat yang dekat2 and tak crowded,niat dihati ni nak makan steamboat, nak makan tupai2 mahal plak ramai2 ni kalau makan steamboat buffet, so me suggest Johnny steamboat, survey2 yang dekat Alamanda, so off we gooo...

Malam tu apa tak kena tah, si Nuh ni jerit, si adam tak diam2 jerit, last skali adam dapat banana split diam, nuh tido baru diam, itu pun dah finish kitaorg makan.fuhhh.Seronok makan ngan family, tapi sian ayah kitaorg makan seafood, ayah makan ayam je sikit2, tapi esok still sakit kaki tomyam dah campur seafood kan.Tokki pleassss jaga makan.

A few pictures to share :)






"tokki , macammana nak cabut uban ni, banyaknya uban ? " nuh



ryan yang handsome





wah bestnya naik slide 


 nuh pandai tunggang menda alah ni walaupun first time!! proud of you 





ayah chik nak pose pun kat tempat gaya architecture gitu


 " laparr " klong







" i want this, this, and that plzzzzz " nuh




bukan salah gambar , me mmg sekeping macm org sakit now tsk tsk

6 comments :

SaRaH SaLiHaH said...

gambor2 si cute Nuh yg makin bam bam..

najmi said...

terima kasih ibu balqis :)

INTAN NOORAMALINA said...

nuh da besharr n encem n mama nuh makin slim~ beshnyerr :)

mommyNadia said...

fuhhhh...finally....

Anonymous said...

salam, sgt sweet your family :)

Anonymous said...

haha mek.serius muke nuh naik slide.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...