Followers

Thursday, April 21, 2011

Saturday 9 April : Bye2 Omma and Ayah Cu Ekal




Salam,

Wah, asyk upload enty basi, nant takdan nak upload entry baru.tapi ni baru lewat 12 hari, not to bad :P.

omma and ayah su ekal balik Trg hari sabtu, bas kul 1.30 pm.So pagi tu me ajak diorg g makan kat eton bukit jelutong,me dah mengidam sangat nak makan bubur ikan kat eton.After hantar ayah g keje kitaorg g Indahria amik omma ,and ayah cu ekal.







After makan2, kitaorg balik semula umah klong,ma and ayah su ekal nak siap.Sampai2 tgk ayah li beli beans bag, wah nuh pun try2 la duduk.
duduk pun nampak sekema

Tgh nuh duk posing ( tgk tv sebenarnya) datang la abg adam nak join amik gambar.Dah siap semua kitaorg gerak g stesen bas,nuh pantang betul masuk keta, terus tido.Agaknya dia suka tido dalam air cond, sejuk.


Ayh su ekal dalam pose tak berapa nak handsome, omma macam biasa no picture .

ZZZZZ


Bye, bye omma, ayah su ekal.

ps: Haritu plan nak blk trg, tup2 tak jadi, sedih guh, pas ni blk2 raya la.:((((
Nnpk gayanye tak la g wedding2 kat trg May and June ni

6 comments :

zahira said...

asal tak leh balik?

sapphire said...

ala...x blk ke... ^^

K-Addicts said...

nuh dok dlm sofa bulat tu gaya macam dato2 je...haha...muka serius mcm pikir stock market jatuh merudum!

MOMMY NADIA said...

nuh muka serius sokmo teh..maklumlah duk dalam perut duk ikut mama dia g kelas sokmo..sape muka nuh pun pressure ala2 tok hakim!

najmi said...

klong,nilam,: takleh balik kitaorg outof budjet, sedih guh


kak teh: muka masam gitu sokmo, serius mikir menda tak tau


long: muka serius ala lecture la, amin,,eh takleh nuh cita2 nak jadi doktor gigi

SaRaH SaLiHaH said...

hahaha..
Nuh bcite2 jadi doc gg ke?
Balqis pon bcite2 jadi doc..
hahaha..asal sebut Doktor je..
pasti terseyum2..

Mie wehh..geramnye tgk Nuh..
mmg best la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...