Followers

Wednesday, April 27, 2011

My Graduation




SIDANG 1
12 MEI 2011 – KHAMIS – PAGI


LW770 - SARJANA UNDANG-UNDANG
MASTER OF LAWS
618. Adilah Binti Mohtar
619. Ahmad Fakhri Bin Abu Samah
620. Aisah Bevi Abdul Rahman
621. Amir Nur Ikhwan Bin Amernudin
622. Azrina Binti Sabtu
623. Khairul Anuar Bin Abdul Hadi
624. Lily Suryati Binti Mohd Jamil
625. Melda Marissa Malek Binti A. Malek
626. Mohd Haziq Dhiyauddin Bin Razali
627. ME!!!!!!
628. Nooraneda Mutalip Laidey
629. Nor Shazwani Binti Abdullah
630. Nur Arfah Binti Abdul Sabian
631. Nur Azimul Azami Bin Dato' Mohamad Nor
632. Shazanah Binti Sarwar Khan
633. Siti Annuur Binti Ali
634. Siti Noorshaznee Binti Tajuddin
635. Siti Nur Fudhliha Binti Ab. Aziz
636. Wan M.Razali Bin Wan A.Kadir

Tak sabar nak convo, as this will be my first convocation dalam sidang pertama @hari pertama, ambik scroll frm Yang di-Pertuan Agung Sultan Mizan.

Masa degree ( 28 Mei 2008 ) dulu sesi ke Sebelas @ hari yg kesebelas konvo,budak uitm kan ribu2 berhari konvo.

Pastu masa Diploma lepasan ijazah,Syariah jatuh hari majlis bertandang umah en Suami 2 june 2009, frust betul takleh g , belajar penat ( belajar sambil kerja kat Maybank) tak leh nak ambik gambar dgn Jubah.

Yang kali ni excited pasal nak bergambar konvo dengan nuh :)

p/s:next convo nuh pegang scroll Phd :)

4 comments :

irma said...

congrats mimi

SaRaH SaLiHaH said...

wah..sambung PHD plak kekg??
mmg kagum habisssss beb..

pe2 pun, TAHNIAH..
waa..tumpang jeles dan bangga la Sarah..

Nuh, nnt rajin2 belajar mcm Mama ya..
muahss

najmi said...

che ma,terima kasih


sarah ,hahha terima kasih, bab PHD tu berangan je dulu,mampu ke dok , dok tahu la
amin,harap2 nuh rajin bolehjadi doc gigi kihkih

MamaRayyan said...

mi, tahniah..
bestnye dia..jgn lupe tayang gambar convo ngan nuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...