Followers

Wednesday, April 13, 2011

Happy Nine Months Old

Salam,



Nuh, happy birthday,
harini dah 9 bulan,
semalam nuh resah gelisah tak tau la kenapa,
tak leh tido,tido kejap2 bangun,pastu bangun nangis kuat- kuat,
risau mama,
tapi takpe, better than nuh demam kan,
biasalh budak2 nak masuk umur baru ada yg demam-demam,
alhamdullillah,

nuh sekarang laju je mengensot tu, pantang mama pergi dapur, tup tup tercongok depan pintu dapur,
pastu ahad 9 april nuh tunjuk skill boleh duduk , tapi satu hari je, pastu lupa,

hobi nuh sekarang, kacau mama main laptop,
pantang mama bukak laptop confirm nuh datang cepat2 pastu kutil laptop tu,
paling mama nak gelak nuh datang terus naik atas laptop mmg tak puas hati betul mama main internet ye?
ni,mujur nuh behave,

in 2 weeks, nuh dah nak kene g nursery,
sorry mama terpaksa,
sian nuh kan,
dah nak masuk 10 bulan, baru kene berpisah ngn mama,
mama tak sanggup bayangkan nanti time mama first day tinggal nuh kan nursery tu,
nuh jgn nangis ek
nanti mama pun sama2 nangis
not a pretty scene you know org tua nangis2 hohoho

mama harap sangat before nuh pergi nursery mama boleh tgk nuh merangkak,
tapi nampak gaya,nuh lambat lagi merangkak, melepas la mama,

nuh , tahu tak nuh suka gigit itik kecik yg patut nuh main masa mandi, tapi nuh bawak main kat depan tv ni,
kelakor sungguh nuh gigit itik tu kat mulut, pastu g mengensot rata- rata sambil gigit itik tu ":)

ok la,
mama nak g main ngn nuh, dari tadi mama menaip ni, nuh dah sampai ke dapur,dah sampai depan pintu sliding duk tgk hujan kan luar,
muahh,
happy 9 months nuh, mama love you

6 comments :

Anonymous said...

SELAMAT HARI LAHIR KE 9 BULAN
bila nuh nak berdiri ni...

najmi said...

omma, terima kasih,
nuh nak diri gana duduk dok p[andai lagi ni :)

Nurin said...

happy 9 month nunuhhh!! u will grow up to be a handsome boy.. :)

SaRaH SaLiHaH said...

Hee..
Selamat U/bulan ke-9..
Dear Nuh!!
heheheh..
bile la nak btemu ngan kawan Nuh,
Siti Balqis..
pe2 pun, Semoga Nuh mbesar dgn cergad dan cerdas dan menjadi anak yg soleh ya..
muahx2!

najmi said...

nurin, amin , amin dan amin :) :)

najmi said...

auntie sarah , terima kasih,tu la lama doh nuh nak junpa balqis ,tak dok rezeki lagi ni,

terima kasih, and amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...