Followers

Thursday, April 7, 2011

Berita Terkini

Salam
Seminggu ni busy bangat sampai takdan nak update cerita, cerita banyak ni tapi nak cerita sute2mmg tak dan la.Since omma nuh ngn ayahsu ekal ada umah adam, me and nuh sibuk betul seminggu ni.Aktiviti everyday sejak Monday pagi2 siapkan barang nuh,hantar ayah g keje pastu g nursey nuh, eh bukan2 g umah mummy adam,tapi dah gaya nursery plk umah mummy adam, sorng duk lam cot nangis , sorng duk tgk Cungginton (entah la eja camne) volume kuat plak tu,sorng lagi duk mengensot sampai ke dapur fuhhhh.Mujur la ramai pekerja nursery nii hehhehe.

Oo update skit, hari Selasa,5 April haritu me ayahsu ekal nuh g Nursery hunting.Alhamdullillah dah jumpa, walaupun mahal, mama nuh sanggup je asal tempat tu bersih , pengasuh pun ramai.Harap2 semua nya baik2 je.

Sambil2 nursery hunting, me pun g house hunting jugak.Tapi kenapalah Apartment2 baru kat area Shah alam ni semuanya 200k and above, gila mahal untuk aprtment,  mmg tak mampu den.

Oh ye satu lagi on selasa me pergi shopping jeans baru, maklumla seluar sedia ada dah gaya hiphop plk,well kene la beli seluar kecik skit, since me dah lost 10 kg since 12 Feb 2011( taip smbil hidung kembang semangkuk ) happy :)

 Haritu tu jugak me g gunting rambut bob cut weeei rasa Cantik sgt hahahha, balik je rumah pakai jenas baru,tgk cermin terkejut gile, ingt Victoria beckham lam cermin tu :P


Sory la,ujung2 entry agak  perasan skit bunyinya, ok la kene lelapkan mata, esk nak pergi hospital tgk baby Aryan warded ada jaundis skit .NIGHT. 

8 comments :

zahira said...

Mi, harga umah skrg mmg mahal...kena rajin carik la if nak dpt good price ;).

ooo...baby nadia nama Aryan ke? bape ari dah warded?

K-Addicts said...

Baby Aryan tu sape? Adik adam ke?

Congrats on ur weight loss! Keep it up!! ;p

najmi said...

klong, kak teh:hohoho marah la di kak long tau mi g heboh nama baby dia ,tapi tu tak confirm g,esok 7 hari baru letak nama.

klong tu la mahal sungguh yg dekat umh klong seberang tu alam idaman Rm260k bilik 2 je pastu 900sq je huh mahal2

kak teh thank you :)harap2 tak naik mula

najmi said...

klong, baru je wardd hari khamis mlm

najmi said...

klong, baru je wardd hari khamis mlm

ReYNa said...

mie.potong rmbyt ke?hihi.eh..mmg nmpok kurus doh.ngan rmbut bob mmg nmpok cam posh.hihi

najmi said...

rina perasaan je lebih hohoho

SaRaH SaLiHaH said...

wah..best tau Mie dah kurus..
i nie..masih maintain..
blm pregnant..64..dah pregnant..84..
guess what? skrg..74..
kwang2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...