Followers

Wednesday, December 8, 2010

30 hb Oct 2010: Family Day

 Salam,

(nota kepala: cite basi fm peti sejuk, panaskan semula sila la baca :) )

 ofis mr hubby ada wat family day,kat melaka, event 2 hari satu malam,
tido kat Mahkota Hotel and Apt,

 dlm kul 10 gerak, singgah bfast kat Mak Jah, Putra heights.
tak pernah lagi singgah makan sini, after setahun lebih duk sec 27,
no wonder selalu tgk  tak ramai org kat sini
3 reasons:
makanan biasa2 je
mahal 
service lembab 
sekian.






then kitaorg gerak sampai  tghari,
(susah betul nak bercerita tapi cerita lama, tukang cerita pun tak berapa ingt dah pukul berapa sampai kat hotel)
budak gemuk poo poo

ptg tu takde aktiviti apa2 pun free and easy
kitaorg g Mahkota Parade,hotel ni mmg betul2 belakang Mahkota Parade,jalan kaki confirm sampai

before sampai destinasi, pusing2 hotel dulu, snap2 hihih



pusing2 mahkota parade kebosanan (org takleh shopping mmg bosan tgh shopping complex)
so kitaorg decide nak g bergambar kat A famosa
so menapak la fm Mahkota Parade to Dataran Pahlawan,
time sampai je dekat 500M lagi nak dekat a famosa,tibe2 hujan turun
so bergambar je la dr jauh


merenung a famosa, mcm kempunan nak bergmbr je gaya ak ni huhuh

 dataran pahlawan;hujan lebat n superhero as background

 dah stuck kat dataran pahlawan,kitaorg pusing2 kat area kraftgn: beli fridge magnet satu


 pastu bagi ayah nuh plk bawak nuh, mama dah skit belakang dah

stop at starbuck,nursing nuh yg kelaparan


mlm tu ada dinner, me n nuh tak turun awal2 pasal sound system dia kuat gile tak tahan dek telinga
so bila time makan mr hubby will call me n nuh turun makan pastu chow hehheh
yg hairan bin ajaib menu dia sama ngn last year punya
biar betul (last year kat PD)



pg 31hb, kitorg tak join event kat Melaka Wonderland Theme Park
siap2 terus blk shah alam,and off to OU, (adam birthday bash)



kitaorg hvg bfast here kat pool
duk syok2 bfast tibe2 nadia af ni lalu
(com hubby panggil dia nyanyi at dinner tu)
so hubby tahan dia ambik gambar ngn nuh


apala nuh ni muka takde mood

sekian laporan sy
( mundane gile cite ni  pufff)

2 comments :

MOMMY NADIA said...

NUH = budak bulat gettey..
rs nak gigit pipi n peha...

SaRaH SaLiHaH said...

wooo..sunguh sedakk kamu berfamily dayy..Nuh yg makin cute..
Mami dia punnn~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...