Followers

Tuesday, May 18, 2010

Expecting


My sweet journey to motherhood all start on one busy week of Study leave,3 Nov 2009, after a week of demam yg tak kebah2 campur ngn tension exam ( on 5 NOv ada last paper for 1st Semester) me and hubby g check up klinik kat rumah, Dr cakap "mungkin awak pregnant?" balik klinik terus g Guardian beli pregnancy test.( this is my second time using it: first time guna lewat 1 month ingat pregnant dah rupanya stress assigmnt and exam huhuhu) so after beli kat guardian terus je balik umah check and walla ada double lines.

me being a avid dreamer mmg dah berkali2 imagine bile time dah tau pregnant camne nak share the new to my hubby, one of my dream mestila wat dinner nice punya then letak gambar scan baby dlm box pastu konon bagi present kat hubby dia pun terkejut wah dah preggy dah wife dia tetttttttttt reality nyer? hahahah time tau je double line me jerit tak hengat dunia from toilet, sah2 jiran belakang umah , kiri kanan ingat ada org terjatuh lam toilet " mie Pregnant abg" dgn tone yg sgt out pitching nyer.



So there goes my best moment

4 comments :

MOMMY NADIA said...

welcome to blogging world..
need another 32 entries to reach 33wks..;)

keep on blogging and updating!

zahira said...

wah...dah ada blog ;-). welcome to the blogging world, hehehe

najmi said...

Long: pengsan ah aku kalu nak kejar 32 entry lg.ni pun mari malas dah nak tulis hehheh

najmi said...

Klong: heheh slow2 ni hasil godaan nadiah ah ni tiap2 kali g umah dia tanya bile nak wat blog siap ada crash course g belaja wat blog ngan dia heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...