Followers

Tuesday, May 15, 2012

Kata Hati

Salam,

Sekarang ni, apa -apa pun put on hold dulu,after 20 Mei baru boleh bernafas, tapi dalam semput-semput ni sempat sambar satu buku dari perpustakaan, sekarang sedang membaca:


Masa temankan Nuh kat perpustakaan bahagian kanak-kanak, sambil perhatikan nuh sambil belek2 buku kat situ, terjumpa buku ni, macam sesuai sangat dengan keaadan diri ni , buat masa ni .huhuh

Banyak sangat kata-kata penulis ni yang best2.Tapi yang satu ni melekat di di hati.

Pandangan mata selalu menipu
Pandangan akal selalu tersalah
Pandangan nafsu selalu melulu
Pandangan hati itu yang hakiki





4 comments :

Syafinaz said...

Puan Mimi si ulat buku = ) Post la lagi pasal buku2 yang best.

najmi said...

ummi sebenarnya, Pn mimi si kaki shopping, tapi sebab budjet terpaksa fokus hobby no 2, tu pun skrg pinjam library je , jimat hihih

SaRaH SaLiHaH said...

Heheheh..aduyaii..
sgt bagus suka baca buku2 ni..

ate, teman skrng..buku abc Balqis je yg sokmo ada..
hahaha..utk diri sendiri?tak denya..
kwang2..sungguh tidak memajukan diri..

Weh, Mie skrng keja kat mane lagik?
ke tunggu i/view mane2?

najmi said...

sarah takpe tak yah beli pinjam je library, haritu g library trg, bahagian kanak2 dia pun ok not bad, banyak buku baby,

sarah tak apply mana2 pun untuk kerja huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...