Followers

Wednesday, March 7, 2012

Wishlist

Salam,

Apa khabar, sihat ker readers tercinta ?  (mode buang tabiat kata org ) :) Since dah bagi resignation letter, hidup dah tenang , now duk berangan je, berangan untuk next big project. So tengah jaga exam tu me duk visualize my future room for my future project. Project apa ? Buat masa ni kena hush2 dulu , nanti dah confirm baru boleh i share , Insyallah)

My wishlist :




or maybe next project ialah untuk mendapatkan adik @geng untuk Nuh ? hhihih Insyaallah kalau ada rezeki :)

6 comments :

mommyNadia said...

Gmbr ni mcm ryan.yeay!!ryan got buddy to b buli ;)

ReYNa said...

hihi.comell!mie..sy doakan awk cepat2 dpt baby lg.hihi.boleh kwn ngan baby sy gak.hihi

najmi said...

ee kene buli di ryan mmg scary kaki je gemuk 1kg

najmi said...

rina, amin :) and thank you, dok sabar nak tgk anak awk

Anonymous said...

haha sian ryan che mimi kate gemuk..hahah.wishlist tu nk taruh d trg ke putra hights? ekekekekekek.

najmi said...

gemuk cute takpe, hahah, putra heights of course, bubuh trg bising la ayah nuh tinggal dia lama sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...