Followers

Monday, March 19, 2012

Last working Monday

Salam,




 Hari ni Isnin terakhir berkerja, khamis my last day at work.

 Dari hari Jumaat  malam haritu, sambung Sabtu sambung Ahad kerja nya marking paper exam je la. Constitutional law I dah siap marking , today target to settle Coprporate and Partnership and Constitutional law II, esok ngn lusa Business Law, pastu yeayyy.


Walaupun dalam hati yeay, tapi sedih jugak.

Sedih pasal pikir mungkin lepas ni lama lagi dapat teaching balik,walaupun asal2 mmg tak terpikir lansung nak teaching last jatuh cinta jugak ngn mengajar ni.


Hopefully in future ada rezeki mengajar lagi.

Kat Public Uni plak , Amin

3 comments :

Anonymous said...

tu la...dari dulu abg suh jadi sekgu...now in love in teaching dh.ekekekekekekekek.

-annoy-

najmi said...

siapakah annoy yang annoying diatas itu ?

SaRaH SaLiHaH said...

ha ha ha...
saboo je la..
ade jgk annoy yg annoying..
klakor..

Miee, jadi cikgu taska la..best jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...