Followers

Monday, February 6, 2012

A year after

 Salam,

Seronoknya cuti panjang, dah lama tak rehat.Last week, weekndnye di paksa ber team building ( 3 hari 2 malam tinggal suami anak ), balik team building terus sakit2 badan, pastu terkejar2 marking paper, tido pun 4-5 jam je sehari.Huh Kalau cerita mmg tak habis.Penat mmg penant samapi satu haritu jumpa nuh 30 min je, balik malam pukul 12.30  mlm. mmg gila, gila sampai tahap en suami bersuara suruh berenti keje, hohoh. extreme.

Btw, itu lain cerita

So cuti 4 hari ni mmg dinanti nanti, Sabtu Ahad, tido makan kemas rumah makan tido, and cendol.
Harini bercanda ngn Nuh berdua pasal Proton kerja.
 Esok tgk la selesaikan mana yang patut. Nikmatnya duduk rumah .

Hajat dihati nak upload entry2 basi, nampak gaya tetap akan jadi basi, tak terdaya nak buat entry satu2.Ok la bye.

Gambar sekadar hiasan tiada kaitan dengan coretan .
 December 2010,  Empire



December 2011, Empire

6 comments :

ReYNa said...

mie.sokmo gi empire ke?huhu..eh.mana gmba reunion kite tu?nnti upload la.hihi

najmi said...

rina, hok tu je dekat, dok empire, Subang parade 2 tu je la.

hihih gambar soon eh

Anonymous said...

a yr after selim lah.ekekekekek.

SaRaH SaLiHaH said...

ewahh!!ni tunjuk gambor sebelum dan selepas ke??
adush..jeles!

najmi said...

hihihi, bkn slim pasal diet pun , slim pasal hormon gone crazy

najmi said...

sarah, sebelim selepas nuh tuh, dah besar, bukan focus mama dia hikhik, mama dia menumpang je sikit,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...