Followers

Wednesday, January 11, 2012

37 tahun

Salam,


Dah nak masuk hari ke 12 tahun 2012 ni, tapi blog ni gaya lama jugak, sunyi sepi, pasal tuan rumah back to back BUSY, last weekend keje Sabtu Ahad, konvo punya pasal, Sabtu Ahad ni, keje lagi pasal exam Mid sem, tak cakap lagi pasal 4 paper exam final tgh kerah keringat buat soalan, pastu nanti paper exam mid sem nak kena tanda plak, lalalla dalam duk busy me sempat habiskan satu novel, nanti me review novel tu ok.

So apa yang 37?

Harini 11.01.2012 genap 37 tahun Omma berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan, 37 tahun ok, mmg salute la.Sikit lagi nak masuk 4 dekad.Selama 37 tahun omma cuma kerja 2 tempat je,JPJ and JKR (me 2 tahun, 3 tempat  kerja, apala )

Mulai esok omma dah tukar status jadi pesara.Time untuk omma berehat plak.Yang bestnya omma boleh jalan shah alam sokmo lepas ni.hihih

Khas buat omma :


p/s :Sekarang ni bila dah bekerja sendiri, dah ada keluarga,selalu teringat zaman sekolah rendah every morning omma buat breakfast untuk kitaorg makan and bawak bekal, penat2 kerja pun omma buat jugak.Paling favourite ialah pulut cawan.Yummeh

2 comments :

mommyNadia said...

seddap ah pulut cawan!!

SaRaH SaLiHaH said...

Oo..Omma dah pencen ya..
buleh arr main2 ngan cucu pula..
best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...