Followers

Monday, November 21, 2011

Negative-Alhamdulillah

Salam,

Baru balik dari DEMC, dah seminggu sakit2 badan, today sepatutnya ada appointment at Hospital Putrajaya tapi terpaksa batal since this week first week for new semester.So after habis class 3 pm pergi DEMC, sementara tunggu next appoinment (which is another 2 weeks, me rasa better pergi check dengan DEMC)

Sekali Dr Razman suruh buat pregnancy test.

You see, kalau ada rezeki mmg la nak another baby kan?, tapi apa kan daya, Allah maha mengetahui.

After buat urine test, tunggu result tu, ya allah dup dap dup dap,hyper sungguh jantung ini.

bila no dipanggil, jarak 3 bilik dr Razman tu rasa jauh gila.

bila duduk je, terus intai result dia.

NEGATIVE,
Alhamdulillah, walaupun dalam terpaksa.

Hati kena redha.



hmmm,dalam

6 comments :

ReYNa said...

mie.sabar.nnti ada rezeki tu..kalo x thn ni boleh thn dpn.nnti boleh baby sama tahun:))

zahira said...

takpe mi...muda lagi. ada masa lg utk tambah anak, insyaallah. Maybe Allah ada perancangan yg lebih baik.

SaRaH SaLiHaH said...

Heee..
x period ke?
sakit2 belakang ek..
huu..ready2..

najmi said...

rina, thanks, saya kena buta family planning rina, Doc tak bagi selagi tgk on medication sedihhhh


Klong,ye ah kita tak nampak future, Allah je yang nampak benda terselindung.bersabar je la, buat 2 tak pikir sangat now.

Tak period seminggu dah sarah, sakit badan ni mmg hak thyroid.debor ngandung je, nanti kena blaber sekarong dok wat family planning.

SaRaH SaLiHaH said...

Hee..me pon bdebar2 kl period lewat2 nie..sbb biasa on time aje..
keh keh keh..
anak sorang pon, kelam kelibut..
seriously, suka ngan anak2 kecil..
tp kl ade bibik ke..sonang sket koje..
keh keh keh..
(ehem..ade org nak sponsor bibik dop?)

Blog Diva said...

Allah nak bagi chan mimi dgn hubby enjoy bertiga lagi... byk lagi masa buleh try lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...