Followers

Thursday, November 3, 2011

Miss you Mr Imitator


Nuh at 1 years  and 3 months and 3 weeks,
Suka imitate kitaorg,

kejadian PERTAMA:
haritu ayah / hubby membebel kat mi, nuh duk atas riba ayah, 
ayah membebel dengan penuh perasaan, sambil tangan bergerak2 macam org berpidato,
sekali:Nuh ajuk ayah dia, gerak tangan-tangan tu  macam orang berpidato.

Kejadian KEDUA:
since Ahad nuh demam, hidung berhingus so kitaorang sedut hingus dengan Nose pump ni,
sekali hari selasa, mi EL,jaga nuh kat rumah, after guna sedut hidung dia me basuh, letak tepi bantal mi, sambung baca novel, nuh main2 kat sebelah ,sekali Nuh datang ambush ( dari belakang) dush, sumbat nose pump tu dalam hidung mama, walaupun missed kena spec mata mama, terjerit la mama "NUHHHHHH "hahahah balas demdam nye Nuh

Tapi yang best ,
Nuh pun imitated benda yang baik2,Selalunya after Nuh main mainan mama akan kemas barang mainan nuh dalam 2 box merah putih tepi Tv tu,'satu hari cousin Nuh, adam datang main mainan Nuh, sambil adam main,sambil tu nuh ikut belakang adam,Nuh kutip mainan dia simpan dalam box,oo bila orang lain main mainan dia, terus nak mengemas ye,

lamanya nak pukul 6ptg,
Kul 1 nanti nak G DEMC tgk adam and ryan





1 comment :

SaRaH SaLiHaH said...

Oloo..
pandainya Nuh nie..
he he he..
Balqis pon pandai ikut2 org skrg..
hok plg igt, kl dia menyusu..
time dia mengeget tu..Sarah tkejut..
pastu akan bunyi "Uhhhuup..huu"
sekali ngan dia2 pon buat gitu jgk..
hahaha...selok suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...