Followers

Wednesday, March 30, 2011

Kahwin kat Taman

  salam,

Dulu2 masa belajar , berangan nak kahwin lam taman, hehheh ak ni mmg kuat berangan , hasil baca novel Jude Deveraux since form 3.(siap berangan one day ak boleh travel back to time dulo2 , ni pengaruh cerita Knight in Shining Amour :P)

Kalau baca my last entry title Outdoor tu, cerita yg kitaorg g wedding kat taman kan, tapi takde la dia akad nikah kat situ, just reception je.

A few pictures to share :)

 
 view from parking lot


 the pelamin, takde canopy pun, sekali tgk macam dalam cerita P Ramlee
yg kat bawah ni, ingt tak? hihi




Sian pengantin, tapi best la wedding ni meriah 


eh saya boleh naik pelamin tak mama?

Nanti nuh kahwin mama buat pelamin atas pokok nak?  :)

4 comments :

sapphire said...

xpanas ke..? huu..
*suka gak berangan kawen kt taman ala2 org putih* :)

SaRaH SaLiHaH said...

atoishh..
kawen di taman?
hik hik hik..best2..
mmg menjadi angan2 jgk benarnya..
cewahh..
konon2 konsep majlis kahwin aritu..
"garden" la konon..
last2..tukor..konsep klasik..
keh keh..

K-Addicts said...

ahahaha...tak tahan ayat last tu.. ;p

najmi said...

nilam , suke2 kan2 hihi seme white oh berangan itu free

sarah pelamin awk kira taman gok tu penuh bunga


k teh :) hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...